Saç Bakım Ürünleri sac dökülmesi ve bepenten ampul tedavisi

yarim39

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
30
6
kızlar ben bunu duymustum bepanten ampul bagdem yagı yada susam yagı ve evigen ampul ama ertık evigen ampul yokmu kapsul gibi yag olarak satılıyo ama sıkarken yarısı bosa gidiyo simdi
aranızda eczacı olan varsa bu bepanten ampul gercekten saca yararlımı tek basıan yada yaglarla bilen varsa yazsın lütfen

ben tek basina bepanthen ampul ve yaglarin yeterli olacagini dusunmuyorum. oncelikle dr a gorunup ,dokulmeye sebep olabilecek vitamin eksiklerini ogrenip icten baslamali tedaviye...bununla beraber sarmisak yagi ve yilan yagini tavsiye ederim. ayrica haftada 1 maya maskesi de etkili oluyor. bepanthen bende kullandim ama dokulme uzerinde bi etkisi olmadi ,saci besleyip parlaklik veriyor sadece :KK66:

kızlar ben bunu duymustum bepanten ampul bagdem yagı yada susam yagı ve evigen ampul ama ertık evigen ampul yokmu kapsul gibi yag olarak satılıyo ama sıkarken yarısı bosa gidiyo simdi
aranızda eczacı olan varsa bu bepanten ampul gercekten saca yararlımı tek basıan yada yaglarla bilen varsa yazsın lütfen
Doktora gidip kan tahlili yaptırın,kansızlık,vitamin eksikliği,tiroit, gibi değerlere baktırın,ben de tiroit hastasıyım ve saçlarım dökülüyor eskisi gibi olmasada dökülüyor yine.

ben sarımsak yagı yerine ii bi zeytinyag elimde varsa ona ufak bi siseye yoksa susam yada badem yagının icine sarımsaka tıyorum 4 5 dis onu 24 saat karanlık bi yerde bırakıyorum ki kendi salgısını salsın diye suan o var mesela kafamda her yer sarımsak kokuyor ama :))olsun vitamin iyidir :)

Oncelikle bir tahlil yaptirin. Demir eksikliğinden olabilir.. Teyzemin doğuma bağlı asiriii dökülme olmuştu. Önce tahlil yapti. Vitamin ,demir eksikliği falan yoktu. Sonra eczanede çalışan bir türk bayan bepanten biotinin ignelerini tavsiye etti. 2gunde bir iğne oluyordu aynı saatte. 6haftalik vermişlerdi. Tabi teyzem devam etti biraz daha. Şimdi ara verdi . 2 -3 ay bekleyip geri baslayacak. Zaten yan etkisi yok ama yüzünüzde vucudunuzda killanma olabilir. Onun dışında teyzemin saçları bayagi duzeldi.Küçük saçlar bile vardi.Şimdi onlarda uzadilar.

Evigen ampul artık evin adı ile satılıyor. Saç dökülmenin sebebini bilemediğimiz için yağ veya ampullerin tek başına yeterli olacağını sanmıyorum. Doktora gidip tahlil yaptır çünkü demir, folis asit ve bazı vitaminlerin eksikliğinde saç dökülmesi yaşanabiliyor, bunun tedavisi yapılmadan dışarıdan takviye ile sonuç alamazsın.

Bu arada konun yeri burası olmadığı için taşınması için bildiriyorum.

X