• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç dökülmesi

kedisever33

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
161
174
18
Kızlar 29 haftalık ikizlere hamileyim son 2 aydır saçlarımın dükülmesi böyle. Bu bir banyo sonrası taramada dökülen saçım çok mutsuzum çok üzgünüm. Tahlil yaptırdım vitamin vs kullanıyorum hiç bi etkisi yok var mı bu durumda olan veya kurtulan :(

Eklentiler

• IMG_4131.webp
    IMG_4131.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_4130.webp
    IMG_4130.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 10
Bende aynı durumdayım bütün değerlerim iyi vitamin kullanıyorum henüz 8+1 deyim ama zaten biraz dökülen saclarım vardı şuan dahada cok dökülüyor cansız kuru oldu dökülmenin önüne nasıl geçicez bende merak ediyorum 🥺 saç kremi bakım yagı serum herşeyi denedim bir sonuç alamadım henüz

Bende aynı durumdayım bütün değerlerim iyi vitamin kullanıyorum henüz 8+1 deyim ama zaten biraz dökülen saclarım vardı şuan dahada cok dökülüyor cansız kuru oldu dökülmenin önüne nasıl geçicez bende merak ediyorum 🥺 saç kremi bakım yagı serum herşeyi denedim bir sonuç alamadım henüz
İnşallah en yakın zamanda kurtuluruz bu dökülmelerden kuzum valla saç kremi yağ vs daha çok döküyor tarağı elime almaya korkuyorum :(

İnşallah en yakın zamanda kurtuluruz bu dökülmelerden kuzum valla saç kremi yağ vs daha çok döküyor tarağı elime almaya korkuyorum :(
İnşallah amin 🤲🥺 valla son çare herşeyi deniyim dedim ama nafile bakalım ne zaman duracak kel kalmadan dursa bari 🥺 aynı şekilde banyodan banyoya tarıyorum artık korkudan

İnşallah amin 🤲🥺 valla son çare herşeyi deniyim dedim ama nafile bakalım ne zaman duracak kel kalmadan dursa bari 🥺 aynı şekilde banyodan banyoya tarıyorum artık korkudan
Oluruna bırakıcaz bacım vitaminleri aksatmadan içeceğiz tabi ama onun dışında yapacak bişe yok gibi kimseden bi tavsiye de göremedik 🤷🏻‍♀️

Back
X