saç dökülmesi

girl_crazy61

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
6
0
30
Merhaba ben 20 yasındayım...22 sene once saclarm dokulmwyw basladı fazla degildi ama ben cok taktım 3e vurdurdum ve seneler gecti hala o sekilde kullanıyorum defalrca sıfıra vurdum.. doktorlar bisey yok diyo ama üst taraflarda biraz seyrelme var öyle açıklık degil..seeyrekleigi giderrcek bir dogal yöntem biliyo musunuz... ya da minoxil kullansam mı... cevap verirseniz sevinirim psikilojim cok bozuldu

Ben Argan Serumu kullanıyorum

Eklentiler

• argan_sac_serumu.jpg
    argan_sac_serumu.jpg
    611,6 KB · Görüntüleme: 163
20 yasindayim ve 22 sene once saclarim dokulmeye baslamis demissin, bi yerde bi hata var galiba. Herneyse, sarimsakli sampuan sac dokulmesini durduruyo (sarimsak kokusu yok, o konuda rahat olabilirsin). Saf zeytin yaginin icinde sarimsagi bi kac gun bekletip sonra saclarina surersen yeni sac cikariyomus. Ben denemedim ama bi cok yerden duydum faydasinin oldugunu. Kendim sarimsakli sampuani ve normal sampuani bi kac damla cam terebentin esansiyla karistirip denedim. Ikisindende memnun kaldim. Eskisi gibi sac dokulmem kalmadi. Simdi bakim olarak haftada 1 kere badem yagi ya da hindistin cevizi yagi maskesi yapiyorum saclarimi beslesin diye.

Merhaba, bende tepe bölgesinde ciddi saç dökülmesi problemi yaşıyordum. Saç konusunda uzman doktor İlhan Serdaroğlu'na gittim. Doktorumun önerisi ile Trixowell Hair Repair Serum for Women ve Trixowell Hair Growth Stimulating Shampoo kulanmaya başladım. 2 ay oldu. Saçlarımın dökülmesi durdu. Tepe bölgemde saçlarım gürleşmeye başladı. Geçen gün kuaföre gittiğimde kuaförüm bile değişikliği ve yeni çıkan küçük saçlarımı farketti. Doktorum tam sonuç için en az 3 ay kullanmam gerekli olduğunu söyledi. Sonuç almak istiyorsanız denemenizi öneririm. Zaten İlhan Bey son derece güvenilir bi doktor.

Merhaba ben 20 yasındayım...22 sene once saclarm dokulmwyw basladı fazla degildi ama ben cok taktım 3e vurdurdum ve seneler gecti hala o sekilde kullanıyorum defalrca sıfıra vurdum.. doktorlar bisey yok diyo ama üst taraflarda biraz seyrelme var öyle açıklık degil..seeyrekleigi giderrcek bir dogal yöntem biliyo musunuz... ya da minoxil kullansam mı... cevap verirseniz sevinirim psikilojim cok bozuldu

:) Merhaba 20 yaşındaysan 22 sene önce saçların nasıl dökülüyor?

Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Kolay gelsin.

Benim de hep seyreliyor ya. :KK16:Vitamin eksikliğinden ama benim ki. Kızlar için saçları çok önemlidir ve benim için de bir o kadar önemli. Yüzü güzel gösteren şeyin azlığında fotoğraf bile çekinmek istemiyor insan.

sacları dokulen arkadaslar sac dıplerınıze kil surun beklesın sonra dokulme vs kalmaz deneyın bana tesekkur edıceksınız :))))) dogumdan sonra olmustu banada he bırde bıtkı derman urunlerı var onlarda etkılı.

X