- 13 Şubat 2015
- 4
- 2
- 31
Uzun zaman süren araştırmalarım ve denemelerim sonucunda bir çözüme ulaştım avuç avuç dökülen saçlarım canımı çok sıkmaya başlamıştı yağlar maskeler akla gelebilecek herşeyi denedim ve en son uyguladığım bi yöntem sayesinde saçlarımın dökülmesi durdu.saçıımda çoğalma ve saçımın hiç olmadığı yerlerde inanılmaz saçlar çıkmaya başladı ve uzadılar.saçlarımı taradığımda artık bir kaç tel dökülme gerçekleşiyor. Ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum çünkü çok can sıkan bir konu olduğunu biliyorum. İstediğiniz boyda bir kavonoz alın ve kavonoza doğal zeytinyağı koyun. istediğiniz miktarda organik sarımsağı (doğal olması faydayı arttıracaktır) soyun ve ezin daha sonra zeytinyağının içine ekleyin ve bekleyin 4-5 gün yetecektir ara sıra kavonozu ters çevirip karıştırın. Bu karışımı uygulayacağınız zaman bir fincan yada tabağa bu karışımdan ekleyin içine 1 adet bepanthen, 1 adet bemiks, 1 adet evin ampül koyun ve karıştırın saç diplerinize uygulayın 2 haftada 1 muhakkak yapın.isterseniz bunun yanında ayda 1 de, 1 adet yumurta, 1 çay kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı bal ve bir miktar zeytinyağını karıştırarak saçı besleyebilirsiniz.