- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- Konu Sahibi obiviyante
Kızlar kaynak saç kullananlar var mı aranızda? Kullanımı zor mu? Tarama, temizlik vs... Önerir misiniz yani? Birde fiyat bilgisi olan var mı bu konuda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir süre sonra o kaynağın takıldığı yerler tüy tüy dolaşıyor bi garip oluyo. Bi arkadaşım yapmıştı sacını epey zayıflatmış.Kızlar kaynak saç kullananlar var mı aranızda? Kullanımı zor mu? Tarama, temizlik vs... Önerir misiniz yani? Birde fiyat bilgisi olan var mı bu konuda?
Bir süre sonra o kaynağın takıldığı yerler tüy tüy dolaşıyor bi garip oluyo. Bi arkadaşım yapmıştı sacını epey zayıflatmış.
Kendin uzatsan nasıl olur?
Benim kuaförüm yarışması iyice soğuttu beni :)
Hmmm, pek sıcak bakmayım o zaman ben bu işe...Bir kaç sene önce kullandım. Kafam çok kaşındı ilk başta , yıkarken tararken de zorlanmıştım sonra kaynakları çıkartıp çıt çıt yaptırdım o daha kolay kullanım açısından. Çıkartırken de çok saçım döküldü sanırım aylardır kafamda dökülemeyen saçlardı.
Zamanında kuaföre sorup süper bişey yaptırmalısın gazına geleceğime bir kaç kullanana sorsaydım yaptırmazdım. Çıt çıtlardan başla istersen onlar daha pratik.Hmmm, pek sıcak bakmayım o zaman ben bu işe...
Nasıl taranıyor çok merak ettim,çünkü sonuçta kaynak bi grup ince saça yapıştırılıyor tarak yapıştırılan kısma takılmıyor muBir kaç sene önce kullandım. Kafam çok kaşındı ilk başta , yıkarken tararken de zorlanmıştım sonra kaynakları çıkartıp çıt çıt yaptırdım o daha kolay kullanım açısından. Çıkartırken de çok saçım döküldü sanırım aylardır kafamda dökülemeyen saçlardı.
Zaten dibe yakın kısma yapmışlardı kaynaktan aşağısını taramıştım. Ama tepemdeki saçlar tülermedi öyle bir sıkıntı yaşamadım.Nasıl taranıyor çok merak ettim,çünkü sonuçta kaynak bi grup ince saça yapıştırılıyor tarak yapıştırılan kısma takılmıyor mu
Bence her ikisi de zararlı,çıt çıt da ağırlık yaptığından kopma yapıyor,ama kullanılacaksa ara sıra çıt çıt mantıklı geliyorZaten dibe yakın kısma yapmışlardı kaynaktan aşağısını taramıştım. Ama tepemdeki saçlar tülermedi öyle bir sıkıntı yaşamadım.
Haklısın çıt çıtın çıkma ihtimali var en azından diye tavsiye ettim yoksa o kaynaktan sonra çıt çıtıda kaldırdım kenara.Bence her ikisi de zararlı,çıt çıt da ağırlık yaptığından kopma yapıyor,ama kullanılacaksa ara sıra çıt çıt mantıklı geliyor