Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç kaynağı...

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.369
4.375
Kızlar kaynak saç kullananlar var mı aranızda? Kullanımı zor mu? Tarama, temizlik vs... Önerir misiniz yani? Birde fiyat bilgisi olan var mı bu konuda?

Kızlar kaynak saç kullananlar var mı aranızda? Kullanımı zor mu? Tarama, temizlik vs... Önerir misiniz yani? Birde fiyat bilgisi olan var mı bu konuda?
Bir süre sonra o kaynağın takıldığı yerler tüy tüy dolaşıyor bi garip oluyo. Bi arkadaşım yapmıştı sacını epey zayıflatmış.

Kendin uzatsan nasıl olur?

Benim kuaförüm yarışması iyice soğuttu beni :)

Bir kaç sene önce kullandım. Kafam çok kaşındı ilk başta , yıkarken tararken de zorlanmıştım sonra kaynakları çıkartıp çıt çıt yaptırdım o daha kolay kullanım açısından. Çıkartırken de çok saçım döküldü sanırım aylardır kafamda dökülemeyen saçlardı.

Bir süre sonra o kaynağın takıldığı yerler tüy tüy dolaşıyor bi garip oluyo. Bi arkadaşım yapmıştı sacını epey zayıflatmış.

Kendin uzatsan nasıl olur?

Benim kuaförüm yarışması iyice soğuttu beni :)

Saçlarım uzundu. Üniversitede o kadar boyatmıştım ki en son yemin ettim. Saçıma yıllarca boya değmediği gibi belime kadarda uzatmıştım. Sonrada Konya' da gittiğim bir kuaför saçlarımı çok kötü kesti. Soğudum resmen saçlarımdan.

En son saçlarımı toparlasın diye gittim başka bir kuaföre, güzel kesti ama saçlarım şu anda kısa ve röfleli. Toplayabiliyorum ama. Uzadıkça tümden röfle yaptırıp yavaş yavaş platine dönmeyi düşünüyorum. Nette görünce kaynaklı uzun saçları heves ettim öyle. Yaptırmayadabilirim.

Bir kaç sene önce kullandım. Kafam çok kaşındı ilk başta , yıkarken tararken de zorlanmıştım sonra kaynakları çıkartıp çıt çıt yaptırdım o daha kolay kullanım açısından. Çıkartırken de çok saçım döküldü sanırım aylardır kafamda dökülemeyen saçlardı.
Hmmm, pek sıcak bakmayım o zaman ben bu işe...

Nasıl taranıyor çok merak ettim,çünkü sonuçta kaynak bi grup ince saça yapıştırılıyor tarak yapıştırılan kısma takılmıyor mu

Nasıl taranıyor çok merak ettim,çünkü sonuçta kaynak bi grup ince saça yapıştırılıyor tarak yapıştırılan kısma takılmıyor mu
Zaten dibe yakın kısma yapmışlardı kaynaktan aşağısını taramıştım. Ama tepemdeki saçlar tülermedi öyle bir sıkıntı yaşamadım.

Zaten dibe yakın kısma yapmışlardı kaynaktan aşağısını taramıştım. Ama tepemdeki saçlar tülermedi öyle bir sıkıntı yaşamadım.
Bence her ikisi de zararlı,çıt çıt da ağırlık yaptığından kopma yapıyor,ama kullanılacaksa ara sıra çıt çıt mantıklı geliyor

ben boncuk kaynak kullandım ve çok memnun kaldım ilk gun bıraz rahatsızlık verıyo ama sonrası çok rahat ettım tabi bu işi yapan kişide cok onemlı ben izmir bayraklı ugur yıldız dıe bır kuaför salonunda yaptırdım şimdi yıne oraya gıdıp tekrar yaptırmayı düşünüyorum.

X