Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi hakkında herşey

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sihirli51

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
10
1
41
Kafası karışmış karar veremiyen bayanlar belkide çözümünüz ufak dokunuşlarda olabilir.....

Saçınızı kestirmek istiyorsunuz kararmı veremiyorsunuz çözümlere ve sonuçlara beraber ulaşalık yardımcı olmaya çalışıcam bu konuda sizlere bilgilerim yettiğince

Saçınızı kestirmek istiyorsunuz kararmı veremiyorsunuz çözümlere ve sonuçlara beraber ulaşalık yardımcı olmaya çalışıcam bu konuda sizlere bilgilerim yettiğince
Merhaba :-)
Saçlarımi kestirmek istiyorum çok ince telli cabuk yıpranan ve dalgalı bir sac tipim var uzunca
Yardımcı olursanız birlikte karar verelim

Bende sorayim oyleyse fikir ver banada wala skldim artik saclarimdan. Uzun ama cansiz ince telli uclara dogru fare kuyrugu gbi hacimsiz saclarim war. Heray dumduz uclarindan kestirsem kendine gelirmi? Bide alnim genis ama kahkul kestirsem hep duzlestirmem gerekcek dalgali saclarim. Pff iste kisir dongu.. degisiklikte olsun ama marjinal biseyde olsun. Nolsun hadi yardim et bana....!!

Bende sorayim oyleyse fikir ver banada wala skldim artik saclarimdan. Uzun ama cansiz ince telli uclara dogru fare kuyrugu gbi hacimsiz saclarim war. Heray dumduz uclarindan kestirsem kendine gelirmi? Bide alnim genis ama kahkul kestirsem hep duzlestirmem gerekcek dalgali saclarim. Pff iste kisir dongu.. degisiklikte olsun ama marjinal biseyde olsun. Nolsun hadi yardim et bana....!!
dümdüz kestirmek daha hacimsiz gösterir gibi çok değil ama biraz kat verdirebilirsiniz

Kızlar, ben de enseme makine vurdurmak istiyorum, bi 3parmak kalınlığında kesilsin istiyorum ama örnek foto falan bulamıyorum. Var mı bi bilginiz?

Merhaba yeni saç kestirenlere birşey sormak istiyorum istanbulda oturuyorum saç kesim fiyatları nedir acaba. dün 7 yaşında kızımın saçını kestirdim sadece dümdüz kesti 20tl aldı benden çok geldi bana. şuan fiyatlar ne acaba benmi abarttım altı üstü çocuk yani.

Merhaba yeni saç kestirenlere birşey sormak istiyorum istanbulda oturuyorum saç kesim fiyatları nedir acaba. dün 7 yaşında kızımın saçını kestirdim sadece dümdüz kesti 20tl aldı benden çok geldi bana. şuan fiyatlar ne acaba benmi abarttım altı üstü çocuk yani.
istanbulda yaşamıyorum orda ki fiyatları da bilmiyorum ama bence de fazla almış.. merkezde felan mıydı acaba kuaför ?

X