Saç Kesim Şekilleri Saç Kesimi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kalplicikolata

Aşk Kırıntısı
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
200
88
Öncelikle herkese merhaba.Saçımın modeli katlı ve kıvırcağa yakın bir dalgası var.Saçlarımın modelini değiştirmek istiyorum çünkü çok kabarık ve maşa kullandığımda istediğim şekli veremiyorum.Düz kesim kullansam bu sefer dalgaları yok oluyor ve kabarık kalıyor.Sizce nasıl bir kesim tercih etmeliyim?Her zaman maşa ve düzleştirici kullanmıyorum doğal halimle kullanmak istiyorum dalgasını kaybetmeden.

Benim saçlarımda dalgalı ve katlı.
Dalgalı olmasını seviyorum ama kat mı ııh. Asla. Kuaföre gittiğimde hafif dalgalı katsız saçlarım vardı ve kırıklarını almasını söyledim. O da öyle bir kat atmış ki artık saçım artık hep kabarık. :KK12:Düzleştirsem de kıvrılıyor kabarıyor bir süre sonra, çünkü katlı saç buna müsait :KK61: Eski saçım daha kullanışlıydı.

Dalgalı olmasını seviyorum ama kat mı ııh. Asla. Kuaföre gittiğimde hafif dalgalı katsız saçlarım vardı ve kırıklarını almasını söyledim. O da öyle bir kat atmış ki artık saçım artık hep kabarık. :KK12:Düzleştirsem de kıvrılıyor kabarıyor bir süre sonra, çünkü katlı saç buna müsait :KK61: Eski saçım daha kullanışlıydı.
ben de tam da bu durumdan dertliyim diye bu foruma göz atıyordum,aynen ya,kuaföre özellikle üstlerde kat istemiyorum sadece önlere ve azıcık uçlarına atın dediğim halde üstlerede kat atmış hemde yamuk yumuk,her sabah aynaya baktığımda gidip kadını dövesim geliyor:KK11:bir daha asla saçıma ne kat attırırım nede bir kadın kuaföre kestiririm.ben sürekli düz kullanıyorum çünkü ,keşke jilet gibi dümdüz kestirseydim:cry:

aynısı benim de başıma geldi saçımın uçlarındaki tüm dalgayı aldı yerine kabarık şekilsiz saçma sapan bir saçı bıraktı. kadın kuaförler kıskançlık mı yapıyorlar acaba :p yada her gün fön çekmeye onlara gidelim diye mi saçımızın özelliğini yok ediyorlar :/ kuaför olmak bu kadar kolay olmamalı...

X