Saç Rengi ve Saç Boyama Saç tebeşiri

Kitapkahve

En son gülcem ben
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
38
18
31
Merhaba hanımlar.
Saçımda radikal bi değişikliğe gitmek istiyorum ama net karar vermeden renkli tebeşirleri deneyip bi fikir edinmek istedim.
27 renk bulunan bi tebeşir seti aldım. Denemek için çok sabırsızlanırken hüsran oldu sonuç :KK43: koyu renk saçlarda tebeşiri sürmeden saçı oslatmak gerekiyor hatta en kolay duş sonrası tecrübe ettim çünkü. Buraa kadar iyi hoş ama teneşiti kullanırken ve sonrasında saçım acayip sert tuhag bişeye dönüştü :/ bi senedir düzenli nakımla ipek gibi olan saçlarımı tanıyanadım hiç :KK43: boyayı temizleyimce bi sorun kalmasada ciddi manada üzüldüm hevesim kursağımda kaldı :KK43: halbuki çok heyecanlanmıştım her gün kıyafetimle ayrı ren bi tutam bile olsa boyıcaktım değişiklik olacaktı :KK43:

Biraz uzun oldu kusur bakmayım ama benim gibi tebeşir kullanıp memnun kalmayan, yada memnun kalıp düzenli kullanan arkadaşlar varmı? Yardımı olursanız makbule geçicek ..

Ben hiç memnun kalmadım bırıncısı sacı cok yıpratıo ikincisi acık sac rengı gerekıo zaten sac rengı acıkken surdugunde de cıkmıo saçtan .İs nedenıyle sureklı kullanmam mümkün değildi tebesir ise yarar sandım denedım ama sacımdan cıkmadı:KK70: saç rimeli sac jolesi olanlar yıpratmıo fakat yıne zemın sac rengın acık sarı platın olması gerekıo ki ertesı gun yıkasan bıle tamamıyle cıkmıo:)) ayrıca elde edecegın renkle yarı kalıcı yada kalıcı boya ıle aynı rengı yakalayamıyorsun canım :KK43:
bende mavi istiyorum şimdi

X