Saç Rengi ve Saç Boyama Sac uçlarım sarı olsun istiyorum boya tutmuyor

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Saçlarım 8.1 kullu sari uclarini 10.0 açık sarı lorealle boyadım hiç tutmadı . Uçlar in sarı olması için ne yapmalıyım . Volüm gibi birsey duydum 30luk volüm alıp koleston 12 ya da palette yoğun açıcı 11 ile karıştısam olur mu nasıl karıştırıliyor onu da bilmiyorum. Yardım edin lutfen

Saçlarım 8.1 kullu sari uclarini 10.0 açık sarı lorealle boyadım hiç tutmadı . Uçlar in sarı olması için ne yapmalıyım . Volüm gibi birsey duydum 30luk volüm alıp koleston 12 ya da palette yoğun açıcı 11 ile karıştısam olur mu nasıl karıştırıliyor onu da bilmiyorum. Yardım edin lutfen
saç uçlarınızdaı sarı siyalık filan varmı

Canım benım sacımda kullü kumraldı uclarına ombre serisinden aldım lorealım çn ama en açık ombreyı al kesin tutuyor

Canım benım sacımda kullü kumraldı uclarına ombre serisinden aldım lorealım çn ama en açık ombreyı al kesin tutuyor

Senin saçlarında mı boyalıydı yani boyalı saçın üzerine mi ombre yaptın benimkiler şuana kadar 2 kere boyandı bir de işte 2 gün önce uçlarını boyamaya çalıştım o kadar olur mu yani gerçekten ? 10 numara bile tutmadı ombre tutar mı ki kozmetikçiye gittim geçen alacaktım kadın boyalı saça pek olmuyor deyince almamıştım . Ombre yerine koleston 11 numara alsam olur mu ki acaba

3.saç.jpg bu saç rengime

http://www.kozmetikbuketi.com/KOLESTON-SAC-BOYASI-120-ACIK-DOGAL-SARI,PR-199.html

bu linkteki koleston 12.0 açık sarı tutar mı sence uçlarına sadece

acıcıyla da yapabılırsın canım koleston ya da palettenın ombre setıde acıya yanı dogal bı gecıs oluyo hem de :)

canım dediğim gibi dün boyadım ben 9 ve 9.1 ile , kutudaki resimle alakası bile yok kaldı ki benim saçım açık kumral kendiside fotoda koyu cıkmış, her neyse çok sarı olmasa da açık kumral oldu beğendim. sarı olması için en en açık olanı almalısın .

uçlarının nasıl boyandığını bilmiyorum ben de. ama o şekilde saçlara bayılıyorum. seninde şuanki saçın hoş bence ucunu ancak oryelle açabiliyorlar , bi keresinde kuaföre karıştırtmıştım almıştım, kendim evde en alt kısma denemiştim olmuştu.

yapınca lütfen fotograf koy , bize de fikir vermiş olursun .

canım dediğim gibi dün boyadım ben 9 ve 9.1 ile , kutudaki resimle alakası bile yok kaldı ki benim saçım açık kumral kendiside fotoda koyu cıkmış, her neyse çok sarı olmasa da açık kumral oldu beğendim. sarı olması için en en açık olanı almalısın .

uçlarının nasıl boyandığını bilmiyorum ben de. ama o şekilde saçlara bayılıyorum. seninde şuanki saçın hoş bence ucunu ancak oryelle açabiliyorlar , bi keresinde kuaföre karıştırtmıştım almıştım, kendim evde en alt kısma denemiştim olmuştu.

Artık bu son boya alışım bu da olmazsa boyamayacagim suan uclarini 110 sarı garnier ile boyadım garnier extra 4 ton açıcı yazıyordu boyadım uclarini bekliyorum bakalım ne cikacak

Bu da ise yaramadı boyamayacagim artık nedense hiç bir boya tutmuyor

X