Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak

bkt5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
42
12
28
Kizlar en etkili sac uzatma yontemi var mi bildiginiz? Evde dogal yollarla yapilabilecek? Yardimci olur musunuz

Kizlar en etkili sac uzatma yontemi var mi bildiginiz? Evde dogal yollarla yapilabilecek? Yardimci olur musunuz

ben hafta bir kere sinameki kürü, haftada bir kerede zeytinyağı, badem yağı, çam terebendin karıştırıp uygulayıp bir saat bekletiyorum. Arada sırada uçlarından aldırıyorum, ısı kullanmayı bıraktım, banyodan sonra argan yağı sürüyorum.

Bende belime kadar oşan sacımı
Gidip küt yaptım evlendikden sonra
Allahım nasıl bir pişmanlıktır anlatamam
2 sene oldu halla göğüs hizamda

bır urun var basta tedırgındım ama hem ınternette bloger arkadaslar cok methetmıstı hemde cok yakın bır arkadasım kullandı cok memnun kalmıstı.Urun adı vermek yasak fakat nette arastırırsan bulabılırsın.

Canim peki sadece zeytinyagi kullansam faydasi olur mu?

zeytinyağı saçın daha yumuşak bakımlı ve kırıklar için iyi oluyor uzamaya faydası ne kadar var bilmiyorum çam terebendin, keratin bakımı ve bemiks ampül en iyi sonuç verenler, soğan ve turp kürü de duydum ama denemedim.

Kür olarak daha once denedigim bikac yontem var aslinda turp suyu denemistim bi ara bide vitaminler eczanede satilan igne ampulleri varya bemiks evigen bepanten ama duzenli kullanmadim pekde bisi gormedim.
Saclarim cok yanmisti artik uzamiyodu en son bi sampuan aldim ablamin tavsiyesi ile onunla uzamaya basladi saclarim duzenli kullanmak.lazm ama hic degstrmeden hep.ayni sampuani kullandim cevremdkler saclarmin uzadgni soyluyor .
Tabi bariz bi fark olmasada 5 10 cm fark var .
Bioblasin yavas uzayan saclar sampuani kirmizi.olan tavsiye ederim

Kür olarak daha once denedigim bikac yontem var aslinda turp suyu denemistim bi ara bide vitaminler eczanede satilan igne ampulleri varya bemiks evigen bepanten ama duzenli kullanmadim pekde bisi gormedim.
Saclarim cok yanmisti artik uzamiyodu en son bi sampuan aldim ablamin tavsiyesi ile onunla uzamaya basladi saclarim duzenli kullanmak.lazm ama hic degstrmeden hep.ayni sampuani kullandim cevremdkler saclarmin uzadgni soyluyor .
Tabi bariz bi fark olmasada 5 10 cm fark var .
Bioblasin yavas uzayan saclar sampuani kirmizi.olan tavsiye ederim
Cok tesekkur ederim canim :)

Sinameki kürü yapmıştım Canım ben 5ayda çok güzel uzama elde ettim tabi O zamanlar Saçm omuz daydi şimdi kürek kemiğimde göğsümden asagi da yani 10santim uzasa tam bel de olur o kuru yapmayı den e net de yazıyor zaten

X