Saç Rengi ve Saç Boyama saçı mı boyamak istiyorum

soniera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
4
1
saçımı boyamak istiyorum açmak veya ilk yorumlara bakarak küllü sarı yapmak istedim sonra palette yoğun renk açıcı kullanmayı düşündüm ve şuan ki kararım o. saçımı şuana kadar hiç boyamadım yane deneyimli değilim yanlış yapmak hiç istemiyorum içimde korku var bu yüzden duyduğum göre palette daha az yıpratıyormuş . saç rengim kumral . önerileriniz nedir ?

saçımı boyamak istiyorum açmak veya ilk yorumlara bakarak küllü sarı yapmak istedim sonra palette yoğun renk açıcı kullanmayı düşündüm ve şuan ki kararım o. saçımı şuana kadar hiç boyamadım yane deneyimli değilim yanlış yapmak hiç istemiyorum içimde korku var bu yüzden duyduğum göre palette daha az yıpratıyormuş . saç rengim kumral . önerileriniz nedir ?

saçın kumralsa ve küllü sarı yapmak istiyorsan açıcı kullanıp yıpratmana gerek yok.. 11 ya da 12 numaralı boyalar yeterli olacaktır..

kızlar benim saçımda kumra açık kumral ortası hatta uçlar baya açık diplerdede açıklık var dün gittim ekstra açık sarı aldım boyadım hiç işe yaramadı bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba regl dönemindeyim

ablamın saçı baya koyu onada arkadan deneyelim dedik onun saçını bile açtı rengini baya değiştirdi. boya konusunda yardımcı olur musunuz

X