Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma acil çözüm önerisi

toprak1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
4
1
28
merhaba arkadaşlar 1.5 ay oldu ya da olmadı saçımı boyattım ama kuaför dip boyası gerekmesin diye ara ara boyadı saçımı. saçın üst kısmı daha sarı tutarken alt kısımlar daha koyu tuttu. deniz falan değiştirir diye bekledim ama sonuç aynı. gözlerimin altından itibarenki rengi seviyorum üstü o renge nasıl döndürebilirim. tekrar kuaföre gidip o parayı vermek istemiyorum. tek sorunum üstün yapay duran sarılığı. alt kısmın rengini bozmadan üstte nasıl bi değişiklik yapabilirim. önerilerinizi bekliyorum:KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Fotoğrafta bir anormallik görünmüyor.Dip boyası yapmak istemediğine göre bence bırak kendi haline uzasın.illa taktıysan üstlere, kumralla boya dipten 15 cm falan.

Fotoğrafta bir anormallik görünmüyor.Dip boyası yapmak istemediğine göre bence bırak kendi haline uzasın.illa taktıysan üstlere, kumralla boya dipten 15 cm falan.
bu sarı parlaklığına evde yapabileceğim bir şey var mı peki parlaklığını azaltabileceğim? sabun falan duymuştum boyayı akıtır diye ama hiç denemedim tepeler uçlara göre çok parlak duruyor güneşte . bir de saçım çok ince telli boyalar saçı çok yıpratıyor bugün bir sürü kuaför gezdim çoğu tekrar kendi rengine dön ombre yaptır ucundaki rengi seviyosan dediler o parlaklığa doğal çözüm bulamaz mıyım ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 65
uçlarım şuan bu durum da tepesinin yapaylığı canımı sıkıyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 72
hiçbir tarafı yapay durmuyor ki yani illa ki boya olduğu belli ama güzel yapılmış yani dibi ucu farklı değil ki.. :KK59:

X