Yediklerime dikkat ediyorum şu an. Tek korkum böyle kısa kestirdikten sonra yine kırılmaya başlarsa bu sefer çıkamam içinden daha da kestiremem. Bi de ben saçımı çok sık yıkıyorum çoğunlukla gün aşırı bazen her gün. Bunun zararı var mıdır saça?Uçlarına bal ve zeytinyağı sürün,en azından kestirdikten sonra deneyin. Ölmüş saç canlanmaz çünkü... Saç kesimi güzel her şekli alır. Ayrıca yediklerinizin de saça etkisi var beslenmenize dikkat edin. Banyoda kremledikten sonra taramak duştan çıkınca taramayı biraz daha kolay hale getirir ve kırılmayı engeller.
Yaa süper olmuş. Uzama aşamasında kırılmadı mı hiç?Benimde tıpkı tarif ettiğin gibiydi, omuzlardan kestirdim, yakışmaz zannediyordum o kadar yakıştı ki şimdi yine kestirmeyi düşünüyorum, ve kırıkları gittiği için o kadar çabuk uzadı ki anlatamam. Hem değişiklik olur, hoş olur.
Yediklerime dikkat ediyorum şu an. Tek korkum böyle kısa kestirdikten sonra yine kırılmaya başlarsa bu sefer çıkamam içinden daha da kestiremem. Bi de ben saçımı çok sık yıkıyorum çoğunlukla gün aşırı bazen her gün. Bunun zararı var mıdır saça?
var tabi saçın yağlanmasına izin vermeniz lazım. her gün saç yıkanmaz..
Bu 2 aydır az kullanmama rağmen yine gitmedi kuruluk. Bi de kestirmiştim 5 cm falan boyadan sonra.kestirin.biraz kimyasaldan uzaklaşıp doğal şeyler deneyin.düzleştirici,maşa gibi şeyler kullanmayın.
umarım işe yarar.
Gün aşırı yıkamayınca da kirli dolaşıyomuşum gibi geliyo günde 2 sefer duş almama rağmen yazın
Çamı bi dahaki şampuan şişeme koycam napim uzatmak istiyorum. Ben de hindistan cevizi yağı sürüyorum 2 aydır yumuşatıyo ama yine de gitmiyo tamamen kuruluk :/Uzamayan saç kolay kolay uzamiyor. Ki uçlarından sık sık aldırmanıza rağmen toparlanmıyormuş. Benim saçımda bahsettiğiniz tarza yakın. Asla yağlanmaz o kadar kuru yani. Uçlar haliyle daha fazla yıpranıyor.
Hindistan cevizi yağı sürüyorum bende bu aralar,özellikle denize ,havuza giderken,biraz yumuşadı beslendi diyebilirim. Birde maya ekleyeceğim şampuanıma,bir yerde okumuştum besliyormuş (daha önce maske olarak yapmıştım 1-2 kez,sonra sür beklet,durula zor geldi bıraktım) çam terebentin uzatıyor ama kuru saçları dahada kurutuyor.
Maya derken?Uzamayan saç kolay kolay uzamiyor. Ki uçlarından sık sık aldırmanıza rağmen toparlanmıyormuş. Benim saçımda bahsettiğiniz tarza yakın. Asla yağlanmaz o kadar kuru yani. Uçlar haliyle daha fazla yıpranıyor.
Hindistan cevizi yağı sürüyorum bende bu aralar,özellikle denize ,havuza giderken,biraz yumuşadı beslendi diyebilirim. Birde maya ekleyeceğim şampuanıma,bir yerde okumuştum besliyormuş (daha önce maske olarak yapmıştım 1-2 kez,sonra sür beklet,durula zor geldi bıraktım) çam terebentin uzatıyor ama kuru saçları dahada kurutuyor.
Daha cok kurutabilir bence az bir şampuanda deneyin önce. Ben kullandım,iyice sertleşti saçlarım.Çamı bi dahaki şampuan şişeme koycam napim uzatmak istiyorum. Ben de hindistan cevizi yağı sürüyorum 2 aydır yumuşatıyo ama yine de gitmiyo tamamen kuruluk :/
Yaa süper olmuş. Uzama aşamasında kırılmadı mı hiç?
Evet kuru maya. Cidden besliyor saçı ama ben üşengeçim biraz devamını getiremedim. Kokusunuda pek sevdiğim söylenemez. Şampuanın içinde kaynar gider koku diye düşünüyorumMaya derken?
Dr. Oetker mayası mı?
Hımmm...Evet kuru maya. Cidden besliyor saçı ama ben üşengeçim biraz devamını getiremedim. Kokusunuda pek sevdiğim söylenemez. Şampuanın içinde kaynar gider koku diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?