Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçıma taktım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bu 2 aydır az kullanmama rağmen yine gitmedi kuruluk. Bi de kestirmiştim 5 cm falan boyadan sonra.
az kullanıyorum diyorsunuz ama saç zaten hasarlı.hiç kullanmayın bir süre.
saçı asla çok sık yıkamayın.saçınızın o yağa ihtiyacı var.ıslakken asla asla topuz falan yapmayın.saç en çok ve kolay ıslakken kırılır demişti kuaförüm.
market ürünlerinden ziyade daha doğal şeyler kullanın.
ama hala daha toparlanmazsa doktora gidip test yaptırabilirsiniz

Saçıma maske, yağ vs hiçbir şey sürmem, gayet te sağlıklı. Bence hergün saçınızı şampuanla yıkamayın, yağlanmasına izin verin.
Ve saçım şuan yüklediğiniz resimdeki modelin aynısı, kestirdiği andan itibaren gören herkes çok beğendi.
Yüzüm oval, hokka değil ama ufak bir burnum var.
Denemekte yarar var, kullanımı çok rahat kısa saçın..

Ay gerçekten mi?
Benim zaten şampuanımın bir minik şişesi var,bu denemeler amacıyla kullandığım.
Yarın ben de alıp deneyeceğim.
İnşallah işe yarar bize de.
Evet,ben maske olarak yaptım bir kaç kez,canlanmıştı saçlarım ama sonra kokusu rahatsız etti bıraktım.
Arkadaşımın saçları ki sarı kullanıyor oda,coşmuş resmen,bayadır görmüyordum,ne yaptın dedim maya koyduğunu söyledi şampuanına. Gayet toparlanmış. 3 aydır şampuanla kullanıyormuş.

Aslında bakarsan saçım çok az değil.
Benim derdim saçım uzasın.
Ayol sosyal medyada eski fotoğraflarıma bakıyorum.
Nasıl uzunmuş mesela.
O zamanlar yaptıklarımı da denedim,mayonez maskesi,Ylang yağı vs.
Olmadı uzatamadım.
Bir de maya deneriz ne olacak.

Nerden alıyosunuz nasıl kullanıyosunuz?

Her gün yıkamak saçın nem dengesini bozar ve kırılmaya başlar. Saçın kendi yağı ile beslenmeye ihtiyacı var. En azından yıkayacağınız zaman bir gece önceden saç dipleriniz ile oynayın ki saçın yağı çıksın.

Ne kadar kullandınız çamı? Şampuana bi kapak diyorlar

Çok koyu değil kendi rengim. Kestane gibi. Ben de koyulmasını istemem. Dax supergro aldım onu da saçımdan zor arındırıyorum diye kullanmıyorum. Böyle alıp alıp kenara attığım çok şey var :/

Nerden alıyosunuz nasıl kullanıyosunuz?
Natura keratin alıyorum ben. Kendi sitesinde. Hatta işi büyüttüm komşularıma falan da yapıyorum herkes çok memnun :)) uygulaması adım adım hem videolarda var hem de ürünle birlikte uygulamasını anlatan bi kağıt da var. Gayet rahat yapabilirsiniz. Tabi önce videoları izleyin ki daha rahat uygularsınız.

Ne testi? Kan tahlili mi?
Yapmıycam ypmıycam diyorum yine düzleştiresim falan geliyo

Her gün değil gün aşırı yıkıyorum genelde..

Kaç günde bi yıkamam lazım peki? Genelde gün aşırı yıkıyorum

Hemen araştırıyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…