- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
az kullanıyorum diyorsunuz ama saç zaten hasarlı.hiç kullanmayın bir süre.Bu 2 aydır az kullanmama rağmen yine gitmedi kuruluk. Bi de kestirmiştim 5 cm falan boyadan sonra.
Ben yarım şişe şampuanda deneyeceğim bugün yarın,arkadaşım kullandı çok memnun kaldı.Hımmm...
Denenebilir.
Zaten saç kremi,serum derken bütün zımpırtılar kokusunu siler mayanın bence.
Evet,haklısın. Ben maskeden sonra kafamı eğerek yıkıyordum,hatırlatma için teşekkürler.yalnız kızlar mayadan sonra saçınızı eğip yıkayın maya saçı kökü besliyor ve eğer saç kökünüz ölü değilse yeni saçta çıkarıyor . bu vücut kılları içinde geçerli.
Ay gerçekten mi?Ben yarım şişe şampuanda deneyeceğim bugün yarın,arkadaşım kullandı çok memnun kaldı.
Evet,ben maske olarak yaptım bir kaç kez,canlanmıştı saçlarım ama sonra kokusu rahatsız etti bıraktım.Ay gerçekten mi?
Benim zaten şampuanımın bir minik şişesi var,bu denemeler amacıyla kullandığım.
Yarın ben de alıp deneyeceğim.
İnşallah işe yarar bize de.
Aslında bakarsan saçım çok az değil.Evet,ben maske olarak yaptım bir kaç kez,canlanmıştı saçlarım ama sonra kokusu rahatsız etti bıraktım.
Arkadaşımın saçları ki sarı kullanıyor oda,coşmuş resmen,bayadır görmüyordum,ne yaptın dedim maya koyduğunu söyledi şampuanına. Gayet toparlanmış. 3 aydır şampuanla kullanıyormuş.
Nerden alıyosunuz nasıl kullanıyosunuz?Ben keratin bakımı yaptığım için saçlarım epey sağlıklı hale geldi. Parlak güçlü boya olmasına rağmen. Tabi her banyoda maske krem doğal şampuanlar.. arada saç bakım yağları. Argan yağı keratin yağı gibi gibi besliyorum saçlarımı..
Keratin olduğu için kabarma da olmuyo haliyle.. sadece uzun olduğu için kurutma makinesiyle kurutuyorum. Size de tavsiye ederim.. saçlarım kuruluktan elimde kaldığı dönemde keratin mucizem oldu benim.. 3 yıldır da hiç aksatmam..
Her gün yıkamak saçın nem dengesini bozar ve kırılmaya başlar. Saçın kendi yağı ile beslenmeye ihtiyacı var. En azından yıkayacağınız zaman bir gece önceden saç dipleriniz ile oynayın ki saçın yağı çıksın.Yediklerime dikkat ediyorum şu an. Tek korkum böyle kısa kestirdikten sonra yine kırılmaya başlarsa bu sefer çıkamam içinden daha da kestiremem. Bi de ben saçımı çok sık yıkıyorum çoğunlukla gün aşırı bazen her gün. Bunun zararı var mıdır saça?
Ne kadar kullandınız çamı? Şampuana bi kapak diyorlarFotoğraf eklediysen maalesef göremedim,havaya yorum yapıyormuşum gibi olacak şimdi.
Ben hindistan cevizi yağından çok memnun kaldım.
Gerçekten yumuşatıyor saçımı.
Çam Terebentin mi ne benim saçımı hiç uzatmadı sanki?
Hala kulak memesi,ense civarı geziniyorlar.
Çok koyu değil kendi rengim. Kestane gibi. Ben de koyulmasını istemem. Dax supergro aldım onu da saçımdan zor arındırıyorum diye kullanmıyorum. Böyle alıp alıp kenara attığım çok şey var :/Daha cok kurutabilir bence az bir şampuanda deneyin önce. Ben kullandım,iyice sertleşti saçlarım.
Uzama icin karanfili sıcak suyla demleyip,bir gece karanlık bir yerde bekletip,sonraki gün süzüp,sprey şeklinde bir şişeye doldurup her gün diplere sıkıp masaj yapabilirsiniz,işe yarıyor ama saçı koyulaştırdığı için bıraktım ben,sarı kullanıyorum çünkü. Koyu renkse deneyin derim.
Natura keratin alıyorum ben. Kendi sitesinde. Hatta işi büyüttüm komşularıma falan da yapıyorum herkes çok memnun :)) uygulaması adım adım hem videolarda var hem de ürünle birlikte uygulamasını anlatan bi kağıt da var. Gayet rahat yapabilirsiniz. Tabi önce videoları izleyin ki daha rahat uygularsınız.Nerden alıyosunuz nasıl kullanıyosunuz?
Ne testi? Kan tahlili mi?az kullanıyorum diyorsunuz ama saç zaten hasarlı.hiç kullanmayın bir süre.
saçı asla çok sık yıkamayın.saçınızın o yağa ihtiyacı var.ıslakken asla asla topuz falan yapmayın.saç en çok ve kolay ıslakken kırılır demişti kuaförüm.
market ürünlerinden ziyade daha doğal şeyler kullanın.
ama hala daha toparlanmazsa doktora gidip test yaptırabilirsiniz
Her gün değil gün aşırı yıkıyorum genelde..Saçıma maske, yağ vs hiçbir şey sürmem, gayet te sağlıklı. Bence hergün saçınızı şampuanla yıkamayın, yağlanmasına izin verin.
Ve saçım şuan yüklediğiniz resimdeki modelin aynısı, kestirdiği andan itibaren gören herkes çok beğendi.
Yüzüm oval, hokka değil ama ufak bir burnum var.
Denemekte yarar var, kullanımı çok rahat kısa saçın..
Demir eksikliği var ama benim derdim uçlardaki kuruluk daha çok..bir doktora gitsen
belki faydalı olabilir vitamin eksikliği vs
Kaç günde bi yıkamam lazım peki? Genelde gün aşırı yıkıyorumHer gün yıkamak saçın nem dengesini bozar ve kırılmaya başlar. Saçın kendi yağı ile beslenmeye ihtiyacı var. En azından yıkayacağınız zaman bir gece önceden saç dipleriniz ile oynayın ki saçın yağı çıksın.
Hemen araştırıyorum teşekkürlerNatura keratin alıyorum ben. Kendi sitesinde. Hatta işi büyüttüm komşularıma falan da yapıyorum herkes çok memnun :)) uygulaması adım adım hem videolarda var hem de ürünle birlikte uygulamasını anlatan bi kağıt da var. Gayet rahat yapabilirsiniz. Tabi önce videoları izleyin ki daha rahat uygularsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?