Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçıma taktım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Gün aşırı yıkamayınca da kirli dolaşıyomuşum gibi geliyo günde 2 sefer duş almama rağmen yazın
Iyi de bu kadar sık yıkamaya kurumamasi imkansız olurdu zaten.
Saçlarınızı toplayıp bedeninizi yikayabilirsiniz .
Kullandığınız şampuan da bitkisel vs.degilse iyice kurutur yani.

Teşekkür ederim :) Çok yardımcı oldunuz.

Tresanin papatya sampuani cok guzel arindiriyor daxi

Birde bi ara duz perma yaptirmistim
Berbat kurudu sacim...
O zaman kuaforun yaslanma karsiti sampuan krem maske kullan demisti...kullanmamistim gerci...kestire kestire gecti gitti...baktim da bc de varrmis q10 li urunler....

Birde bi ara duz perma yaptirmistim
Berbat kurudu sacim...
O zaman kuaforun yaslanma karsiti sampuan krem maske kullan demisti...kullanmamistim gerci...kestire kestire gecti gitti...baktim da bc de varrmis q10 li urunler....
Bugün zeytinyağı sürdüm sacima. Yumusacik su an. Biraz bunla devam edicem sanirim..

Argan yagi kullanmadim hic onu da merak ediyorum

Boya yıprattı benim saçı. Üzerine duzlestiri vs sık yikayarak da tamamen kuruttum. Sonraki aşama elimde kalmasi olacak sanırım. Zeytinyağı sürdüm ben bugün yumuşacık yapti. Sen hangi marka keratin kullaniyosun?

Sac rengini mi aciyodu o yanlış mi hatırlıyorum? karıştırmış olabilirim
Cok degil ya yarim ton kadar...
Mesela su an revigen kullaniyorum o da koyultuyor
Sacimin bir tutami tatli bir sarimsiydi igrenc bir turunculuk oldu hafif sanki sarida....tresan kendi rengimi cok guzel gosteriyordu
Ama onu devamli kullanamiyorum sac bir sure sonra bir tuhaf oluyor o sampuanla ...dipler yagli uclar kuru...o yuzden ara ara kullaniyorum cok sevmeme ragmen

Bence yıpranan saç ne kadar uğraşılsada kestirmeden kendine gelmiyor. Fotodaki model çok güzel, kırık yıpranmış uzun saçtansa bakımlı modern kısa saç çok daha iyi gösterir insanı. Uzun saçın havası var evet ama saç kaliteliyse bakımlıysa. Yoksa çok çok kötü duruyor yoluk yoluk. Bence kestir sıcakta hem rahat edersin hemde saçın yenilenir sağlıklı uzar.

Kesinlikle bakımsız mat kırıklı uzun saç berbat duruyor. Dün zeytinyagı sürmüştüm bugün saçım yumuşacık ve elimi götürdüğümde kayıyor. Biraz zeytinyagına devam edeyim olmazsa tatile gitme durumumuz var iyice yıprandıktan sonra dönüşte kestiririm.

Truekeratin diye bir marka 1000ml şişede yüzde 50 indirimde almıştık internetten.İçinde zararlı maddeler pek yok yaziyodu ama düzleştirmesinden pek memnum kalmadım.Biraz da buhar yapiyor fön yaparken hafif gözleri yakıyor.Daha iyisini de gördüm daha kötüsünü de. Verdiğimiz paraya göre performansı vardı ama bu şişe birince daha pahalı bir ürüne geçeceğiz annemle.Bakım olarak 2 ayda 1 uygulamayı düşünüyorum.Saçı güçlendiriyor daha dayanaklı yapıyor keratin.

Teşekkür ediyorum

Kuzum konu yarim kalmis hortlasin
Ne yaptin sacini? Bu model cok rahat, sirtimdan belime inen saci bir anda kestim bende :)

Kuzum konu yarim kalmis hortlasin
Ne yaptin sacini? Bu model cok rahat, sirtimdan belime inen saci bir anda kestim bende :)
Kestirmedim :)
Hindistan cevizi yağı zeytinyağıyla falan uclari guzel toparladim kestirmeme gerek kalmadi ama yeni konu actim bi kesim var aklimda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…