Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki çiğliğe öneriniz var mı? (Resimli)

alara3232

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
1
0
34
Merhaba kızlar,

Oku oku çare bulamadım başlık açtım :KK43:
Benim saçlarım açık kahveydi, çok çok hafif bakır ışıltılıydı. Ombre yaptırmak istedim, kuaförde 1 saat oryalde kaldı saçım ve bakırlar yine de akmadı. Bi de oryalli saçım hiç sarılmadı ısınması için, sanırım o yüzden çok çiğ oldu sonuç. Zaten ombre de olmadı açılmadığından. Saçı açtıktan sonra üstüne küllü sarı vurdu kuaför. Gün ışığında gayet güzel ama beyaz ışığında beni depresyonlardan depresyonlara sürüklüyor bu renk... Kuaför de kabul etti hatasını ve ücretsiz düzeltecek. Ama ben ne yaptırmam gerek, bilmiyorum. Öneri verir misiniz?

Üstünü boyattıktan sonra numaralarıyla konuyu güncelleyeceğim. Bu dertten muzdarip çok kişi var belli ki... Bir de L'oreal'in mor şampuanını aldım, onu da kullandıkça ekllicem. Sizce yararı olur mu? 1 kere uyguladım şimdilik bir fark yok. Şimdiden teşekkürler herkese :KK200:

İşte gün ışığında: (bence de iyi böyle ama...)
unnamed (1).jpg

veee felaket:
unnamed.jpg

:KK34::KK34::KK34::KK34:
Şu anda aklımda bir renk yok, o nedenle öneri rica ediyorum :KK43:
gün ışığındaki renk güzel ama bu beyaz ışıktaki halini nasıl yok edebilirim bilen var mı? Kuaförde yaptırıcam tekrar...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Oku oku çare bulamadım başlık açtım :KK43:
Benim saçlarım açık kahveydi, çok çok hafif bakır ışıltılıydı. Ombre yaptırmak istedim, kuaförde 1 saat oryalde kaldı saçım ve bakırlar yine de akmadı. Bi de oryalli saçım hiç sarılmadı ısınması için, sanırım o yüzden çok çiğ oldu sonuç. Zaten ombre de olmadı açılmadığından. Saçı açtıktan sonra üstüne küllü sarı vurdu kuaför. Gün ışığında gayet güzel ama beyaz ışığında beni depresyonlardan depresyonlara sürüklüyor bu renk... Kuaför de kabul etti hatasını ve ücretsiz düzeltecek. Ama ben ne yaptırmam gerek, bilmiyorum. Öneri verir misiniz?

Üstünü boyattıktan sonra numaralarıyla konuyu güncelleyeceğim. Bu dertten muzdarip çok kişi var belli ki... Bir de L'oreal'in mor şampuanını aldım, onu da kullandıkça ekllicem. Sizce yararı olur mu? 1 kere uyguladım şimdilik bir fark yok. Şimdiden teşekkürler herkese :KK200:

İşte gün ışığında: (bence de iyi böyle ama...)
Eki Görüntüle 1570738

veee felaket:
Eki Görüntüle 1570739

:KK34::KK34::KK34::KK34:
Şu anda aklımda bir renk yok, o nedenle öneri rica ediyorum :KK43:
gün ışığındaki renk güzel ama bu beyaz ışıktaki halini nasıl yok edebilirim bilen var mı? Kuaförde yaptırıcam tekrar...

beyaz ışıkta da fena değil canım bana sorarsan tekrar işlem yaptırma zaten yeterince yıpranmış saç dinlensin biraz.. şampuanı kullan bakalım belki ondan sonra hoşuna gider, gitmezse o zaman son çare olarak tekrar işlem yaptırmayı düşün..

Gündüz iyi gorunuyor belki yikandikca düzelir gece de güzelleşir bence de bir işlem daha yaptırma..

X