Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı nasıl uzatırım?

Alaska_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
2
0
Benim saçlarım çenemin 8-9 cm aşağısında falandı ama haftada 3 gün fön çektirip her sabahta fönün üstünden bir kat düzleştirici geçtiğimden uçtaki o 8-9 cm olan kısım hep kırıktı ve çok yıpranmıştı hatta artık saçım uzamıyordu bende kırıktandır diyip çeneme kadar kestiriyim bundan sonrada dalgalı kullanırım düşüncesiyle gittim kuaföre ama kuaför o kadar kötü kesti ki, ben dümdüz kessin istedim ama sol tarafı çenemin 1-2 parmak altında düz kesti, sağ tarafı ise U kesti öne doğru kısalttı sağ ön kısım çenemin 1 parmak kadar üstünde ve ne düzü güzel kesebildi ne U'yu.Farklı kestiği gibi yamuk oldu çıldırıcam. 1.5 hafta oldu 3-4 hafta daha geçsin daha güzel kesen bir yere gidip düzelttiricem. Şaçı hızlı uzatmak için herkes başka bir şey diyor kimi mayonez maskesi kimi turp suyu kimi de sinemaki. Hangisi daha çok işe yarıyor lütfen biri söylesin, bir de ben organix'in full dogunlaştırıcı ve uzatıcı şampuanını kullanıyorum daha etkilisi varsa lütfen söyleyin ve buraya kadar okuduysanız çok teşekkürler.

X