Saç Kesim Şekilleri Saçımı sevmiyorum yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Maina Sipsi

Night is still young.
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
Sacım hemde hacimsiz.Yani yapısıyor resmen kafama cok sönük daha hacimli olmasını istiyorum.Ayrıca eskiden kahkül olan simdi omzuma kadar gelen saçlarım yüzümü kapatıyor ne önerirsiniz?Ha bide saçım hemen yağlanıyor özellikle o omzuma kadar gelen eski kahküllerim

birisi buna çare bulursa sevaba girecek denemediğim yöntem kalmadı benimde
saç tellerini kalınlaştırıcı bişey keşfetseler keşke
içten olmasa bile saç telini sarıp dıştan öyle gösteren bişey
üstelik benimki ince telin yanında bir de yağlı
bıktım hergün kelleyi suya sokmaktan:KK43:

Davines replumping şampuan ve saç kremi kullanın bakın bakalım o kafaya yapışan saçlar nasıl hacim kazanıyor :KK71:

Şu sıra Davines Replumping ile Nourushing serisini dönüşümlü kullanıyorum. Saçları benimki gibi ince telli, düz ve hacimsiz olanlara tavsiyemdir.

Sacım hemde hacimsiz.Yani yapısıyor resmen kafama cok sönük daha hacimli olmasını istiyorum.Ayrıca eskiden kahkül olan simdi omzuma kadar gelen saçlarım yüzümü kapatıyor ne önerirsiniz?Ha bide saçım hemen yağlanıyor özellikle o omzuma kadar gelen eski kahküllerim

Herkes şikayetçi halinden. Bende çok saçım var diye şikayetçiyim. Aslan yelesi gibi ve hiç şekle girmiyor :/ doğal yağlardan faydalanabilirsin. Eczanelerde e vitamini kapsülü var. Banyoya girmeden ampulü kır sür saçlarına. Sampuanina da kır 2 tane. Besler, hacim verir

biri benim sacımdanı bahsetti ya:) benim de saclarım cok yaglı ve ince telli suan tresan sampuanın içine dogum kontrol hapı koydum öyle kullanıyorum saclarıma hacim ve parlaklık verdi dustan sonra kafamı kurup tarıyorum ve tepeeden baglıyorum sabah salınca gayet hacimli oluyo.bide avonun hacim veren sac spreyini kullanıyorum oda gayet guzel

Herkes şikayetçi halinden. Bende çok saçım var diye şikayetçiyim. Aslan yelesi gibi ve hiç şekle girmiyor :/ doğal yağlardan faydalanabilirsin. Eczanelerde e vitamini kapsülü var. Banyoya girmeden ampulü kır sür saçlarına. Sampuanina da kır 2 tane. Besler, hacim verir
E vitamini ise yarar mı gercekten?

kızlar benimde sizin gibiydi he şimdide çok mu düzeldi hayır ama en azından iki gün idare edebiliyorum.saçlarınıza çok fazla işlem yapmayın oynamayın gün içerisinde bir de saç kremi veya maskeleri sadece saçlarınızın ucuna sürün dibine değdirmeyin :)

kuru şampuanlar var yağlanma için onu öneririm hacim de veririler deneyerek hangi markanın saçına iyi geldiğini bulabilirsin canım

X