Saç Kesim Şekilleri Saçınızı nasıl şekillendiriyorsunuz ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Angel3435

Psikolojik Danışman Adayı :)
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
142
76
Kızlar saçınızı kendi halinde kurumaya bıraktığınızda herhangi bir şekillendirmede bulunuyor musunuz ? Sprey olur köpük olur o tarz. Ben kırık aldırmak ve şekil verdirmek amacıyla saçlarımı kestirdim belimde olan saçlarım sırtıma geldi, Önden göğüsün biraz altına geliyor, düzse eğer. Eskiden hep örerdim açtığımda çok güzel olurlardı şimdi bir açıyorum saçım tee omuzumun az aşağısında kalıyor dolayısıyla moralim bozuluyor hiç örmek istemiyorum. Herhangi bir ısı da vurmuyorum saçlarıma sağlıklı ve çabuk uzasınlar diye, düzleştirsem gene memnun kalırım ama uzamasını engeller diye yapamıyorum. Kendi haline bırakınca da sıradan yüze yapışık dalgalar oluyor. Sizler neler yapıyorsunuz ?

Ben de bu konuda sıkıntılıyım. Toni&Guy markasıydı sanırım, deniz tuzu ürünü vardı. Onu beğeniyordu bir çok kişi. Ben yeni 3lü saç seti aldım (başka marka, başka özellikte). Sırf bu yüzden alıp deneyemiyorum.

Ben de bu konuda sıkıntılıyım. Toni&Guy markasıydı sanırım, deniz tuzu ürünü vardı. Onu beğeniyordu bir çok kişi. Ben yeni 3lü saç seti aldım (başka marka, başka özellikte). Sırf bu yüzden alıp deneyemiyorum.
Ne gibi bir etki yaratıyormuş ki beğeniliyormuş onu da bir açarsan sevinirim :)

Ne gibi bir etki yaratıyormuş ki beğeniliyormuş onu da bir açarsan sevinirim :)
Videolar var aslında, kiminde su dalgası gibi yapıyor saçın dalga yoğunluğuna göre, kimin de sanki denizden çıkmış gibi bir şekil. Youtube videoları arasında var, hatta forumda da sanki bu konuyla ilgili başlık gördüm.

Videolar var aslında, kiminde su dalgası gibi yapıyor saçın dalga yoğunluğuna göre, kimin de sanki denizden çıkmış gibi bir şekil. Youtube videoları arasında var, hatta forumda da sanki bu konuyla ilgili başlık gördüm.
Öyle mi. Bir ürünün bu kadar özelliğinin olması şaşırttı beni, birara bakarım videolara :)

Öyle mi. Bir ürünün bu kadar özelliğinin olması şaşırttı beni, birara bakarım videolara :)
Şekil vermelerine göre değişiyor, kimi saçlarına sıkıp kendi haline bırakmış kimi makine ile kurutarak. Yoksa mucizevi olduğundan değil, kullanım farklılığından. :KK48:

tutş özelliği yüksek olan saç köpüklerini de deneyebilirisin fönle elinde burup kurutusan kalıcı olabilir. o ürün bence kıvırcık ve dalgalı saçlarda baya bir etkisi var gibi ama dümdüz olan saçlarda kullanmanın saçmalığı da ayrı bir konun :)

X