Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaçlarım berbat halde yardım edin sokağa çıkamıyorum :(
Alttaki resim linklerine baktın mı? Ya bilmiyorum bence çok orantısızlık var benim saçlarım dümdüzdü yanınca uçları koptu o yüzden şuan böyle kısalı uzunlu
Alttaki resim linklerine baktın mı? Ya bilmiyorum bence çok orantısızlık var benim saçlarım dümdüzdü yanınca uçları koptu o yüzden şuan böyle kısalı uzunlu
Sağol şimdi burda kesin ego tatmini için bu soruyu açtın diyecekler ama gerçekten çevremden bir sürü eleştri alıyorum saçlarımla ilgili o yüzden çok kafama takıldı. Teşekkür ederim valla kestirecektim biraz toparlansın diye vazgeçtim :)
Yoo bence gayet hoş, kuru ve kabarık olduğu için orantısız duruyor, daha doğrusu kıvrılıyor ondan sana orantısız geliyor. Gayet güzel boşa canını sıkma yani
bakım yağları kullan özellikle de argan yağı benim en çok kullandığım ve en beğendiğim yağdır o hindistan cevizi yağı da saçı düzleştiriyomuş ve düz olmasını istiyosan da düzleştirici kremler alabilirsin bu arada saçın öyle kötü durmuyo kesim modeli gibi duruyo önü kısa arkası uzun gibi çok takma bence de