Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım bitti :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
34
belimden aşağı iniyordu saçlarım, bikaç ay önce kestirim düzelir diye.. uzun zamandır dökülüyorlardı ama bugun fark ettim 3 kere doladığım tokayı 5-6 kez doladım ve tam anlamıyla bir avuç saçım kalmış çok çok çok azalmışş :KK43: moralimde bozuldu ama bir öneriniz var mı yapılcak nedir ?

belimden aşağı iniyordu saçlarım, bikaç ay önce kestirim düzelir diye.. uzun zamandır dökülüyorlardı ama bugun fark ettim 3 kere doladığım tokayı 5-6 kez doladım ve tam anlamıyla bir avuç saçım kalmış çok çok çok azalmışş :KK43: moralimde bozuldu ama bir öneriniz var mı yapılcak nedir ?
Benimde öyle malesef ama ben emzirirken hamile felan kaldım ona yordum sen bi kan değerlerine baktır canım bende baktırcam

Benim de aynı şekilde. Saçlarını kestirdigin için (bilimsel aciklamasini bilmiyorum cahilligime verin) saçlarin küsmüş derler.

kan tahlili yaptırdım daha önce bir sorun yok dediler ve tırnaklarım 2 yıldır epeyce uzun kırılma değilde üzerleri soyuluyor kabuk gibi.

Tırnaklarına limon+zeytin yağı ile bakım yapmanını tavsiye ederim canım.
Saçların içinde maske yap. Ammino keratin selective çok iyi bir maske.
Barcelino yağını öneririm hem daha çabuk uzuyor yani bende öyle oldu.
Ama sende çinko eksikliğide olabilir ne zaman yaptırdın ki tahlil benimde öyledi doktorum çinko hapı verdi

Tırnaklarına limon+zeytin yağı ile bakım yapmanını tavsiye ederim canım.
Saçların içinde maske yap. Ammino keratin selective çok iyi bir maske.
Barcelino yağını öneririm hem daha çabuk uzuyor yani bende öyle oldu.
Ama sende çinko eksikliğide olabilir ne zaman yaptırdın ki tahlil benimde öyledi doktorum çinko hapı verdi
tırnaklarım için dediğinizi denicem ama saç için çözüm doktor olacak sanırım.

kan tahlili yaptırdım daha önce bir sorun yok dediler ve tırnaklarım 2 yıldır epeyce uzun kırılma değilde üzerleri soyuluyor kabuk gibi.
Neden acaba doğal bişiler denedinmi bulunduğunuz sehisseli sular felan nasıl ondan dolayı olabilir mi

halsizlik de var mi ? cabuk yorulma,uyku hali? tirnaklar vucudun aynasidir..ustu soluyorsa b vitamini eksikligi olabilir..et tuketimini arttir,hergun 1 yumurta ye,aksamlari yogurdunu eksik etme.bide tabiki dahiliyeye gorun,sorunlarini anlat bakalim ne diyor.

halsizlik de var mi ? cabuk yorulma,uyku hali? tirnaklar vucudun aynasidir..ustu soluyorsa b vitamini eksikligi olabilir..et tuketimini arttir,hergun 1 yumurta ye,aksamlari yogurdunu eksik etme.bide tabiki dahiliyeye gorun,sorunlarini anlat bakalim ne diyor.
hangi bölüme gideceğimi şaşırdım :KK43: cildiye diye biliyodum

benimde çok dökülüyordu kestirdim eskisi kadar değil ama yine dökülüyor.neden döküldüğünü bi türlü çözemedim.havalardanmı,şampuandanmı,doğumdan sonramı,yaştanmı anlamadım.

yanii kelin ilacı olsa kafasını sürer.aynen nbende merak ediyorum acaba neden

tırnaklarım için dediğinizi denicem ama saç için çözüm doktor olacak sanırım.

Limonu ortadan ikiye böl, içine zeytin yağı dök parmaklarını batıs manikür tasına batırdığınu düşün ve 15 er dakika beklet. Birde watsonsda rimmel 14 gün bakım ojesi var oda çok iyi geldi bana. Doktorun verdiği çinko hapı saçımıda tırnaklarımıda iyi gelmişti. İş arkadaşımda da b12 çıkmış mesela. Sende de vardır öyle bir şey belki.

X