Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

AyseHatuuun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
12
4
Merhabalar
Saçlarım bir kaç yıl öncesine kadar çok gürdü. Fakat artık çok aşırı bir dökülme var zaman zaman kepek oluyor. Kansızlıktan dolayı denildi kan değerlerim artık normal. Stres denildi onlukta bir şey yok. Mevsim değişikliği denildi yaklaşık 4 yıldır sürekli olarak mevsim değiştiriyorum sanırım.
Serumlar , zeytinyağına karıştırılmış ilaçlar , saç kesilmesi , cildiyeden alınan ilaçlar , şampuannlar....
yok bir türlü geçmiyor ve yine aşırı dökülmeye başladı. su gibi akıyor saçım resmen
Ne yapmam gerek :/

Merhabalar
Saçlarım bir kaç yıl öncesine kadar çok gürdü. Fakat artık çok aşırı bir dökülme var zaman zaman kepek oluyor. Kansızlıktan dolayı denildi kan değerlerim artık normal. Stres denildi onlukta bir şey yok. Mevsim değişikliği denildi yaklaşık 4 yıldır sürekli olarak mevsim değiştiriyorum sanırım.
Serumlar , zeytinyağına karıştırılmış ilaçlar , saç kesilmesi , cildiyeden alınan ilaçlar , şampuannlar....
yok bir türlü geçmiyor ve yine aşırı dökülmeye başladı. su gibi akıyor saçım resmen
Ne yapmam gerek :/

Aynı durumdayız 3 senedir sürekli bi dökülmem var ve denediğim şeyler milyon eder en son endokrine gittim dhea hormonum yüksek çıktı doğum kontrol hapı kullan düşürmeye çalışalım dedi henüz başlamadım umudum olmasa da bir de bunu deneyeceğim siz de bir endokrine gidin

Aynı durumdayız 3 senedir sürekli bi dökülmem var ve denediğim şeyler milyon eder en son endokrine gittim dhea hormonum yüksek çıktı doğum kontrol hapı kullan düşürmeye çalışalım dedi henüz başlamadım umudum olmasa da bir de bunu deneyeceğim siz de bir endokrine gidin
doğum kontrol hapı ne alakadır yaa
bence çok sıkıntılı o duruma girmemek lazımm

Benimde saclarım çok dökülüyordu.Bir tanıdığım bana şampuanın içine karbonat dökmemi önerdi.Kendisininde o şekilde dökülmesi durmuş.Bende denedim ve gerçekten artık çok az saçım dökülüyor.
Hangi şampuanı kullanıyorsan onun içine döküyorsun karbonatı.Mesela ben 700 lük şampuanın içine 1 yemek kaşığı kadar karbonat döktüm.Kullanmadan önce 2 gün ara ara şampunanı çalkaladım. Amac karbonat içinde erisin.İlk birkaç yıkamada dökülme yine oluyor ama daha sonraları dökülme azalıyor.İnşallah sende de işe yarar.

X