Saç Kesim Şekilleri saçlarım için cesarete ihtiyacım var

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

veda1907

Bu defa çok fena
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
186
378
Kızlar merhaba, dert değil bu belki ama fikirlerinize ihtiyacım var, çocukluğumdan beri hep uzun saçlarım, çevremdeki herkes eşim de dahil saçlarını kestir artık diyor bana, aslında bazen ben de istiyorum ama saçlarımi kestirirsem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok alıştım uzun saça, cesaret edip uzun saçlarını kestiren ve iyi ki yapmışım diyen var mi aranızda, sanırım ikna edilmeye ihtiyacım var, mutlu bir gün diliyorum hepinize:-)

nasıl uzun yani kuyruk soukumuna kadar falansa bende hiç hoşlanmıyorum.kürek kemiğine kadar getirebilirsiniz kısa olmaz o. Yok okadar uzun değilse hiç kestirmeyin bence kime ne.

Bizde de tam tersi durum. Ben uzun saçlıydım hep eşim uzun saçı çok seviyor, bense kısa saç istiyorum eşim kestirmemi istemiyor. Bakımı vs inanılmaz rahat kısa saçın. Tabi çok kısa saç kullanmadım o kadarına cesaret edemedim ama istiyorum baya kısaltmayı

Saçlarım rapunzel gibi olmasa da uzunken ben kestirmiştim. Değişiklik ve saçlarımın kendine gelmesi açısından iyi oldu. Ozamanlar bob kesim modaydı tabiki :p herkes de bayılmıştı yüzüme gidiyor çünkü.Ama saçlarım çok düz olmadığından düzleştirmeden çıkamadım. Yani ben kullanamamıştım. Saç yapınıza uygun bir model ile belki siz memnun kalırsınız. Değişiklik iyidir Hoppa

Aşırı uzun değil ama belime kadar geliyor iste , millete ne diyenler haklısınız tabi. Sadece kararsızım ve kestirip pişman olmayan var mi merak ettim, okuyan herkese teşekkürler

Millete ne ki? Kestir artik ne demek ya, bunca yil yemeyip icmeyip sizin sac uzunlugunuzu mu dert etmisler ?

Ne istiyorsaniz onu yapin.

Benim icimden bir ses diyor ki, icinizden pek gelmiyor. Gelmiyorsa sakin yapmayin, sac konusunda pisman olmak cok kotu oluyor.

Öyle deme cherrycan. Bazen başkasının saçı cidden dert oluyor. Bir görümcem var saçları beline kadar, bir de simsiyah boyuyor cadı sila gibi oluyor :KK66: ben de ona sürekli şu saçını kestir rengini aç diyorum. yakışmıyor diye diyorlardır belki.

Konu sahibi, geçen yaz upuzun saçlarımı çat diye kısacık kestirdim, sonra sevmedim, kullanamadım uzattım. Bir yıl olmadan omuzlarıma geldiler şu an. Kökü sende, değişiklik istiyorsan kestir.

ya açık olayım bele kadar geliyorsa ve (umarım kırmam sizi) mısır püskülü kıvamında ise cidden kötü oluyor. kısa kestirmeseniz de ne bileyim şöyle sırtınızın ortasına kadar kısaltabilirsiniz.

Öyle deme cherrycan. Bazen başkasının saçı cidden dert oluyor. Bir görümcem var saçları beline kadar, bir de simsiyah boyuyor cadı sila gibi oluyor :KK66: ben de ona sürekli şu saçını kestir rengini aç diyorum. yakışmıyor diye diyorlardır belki.

Konu sahibi, geçen yaz upuzun saçlarımı çat diye kısacık kestirdim, sonra sevmedim, kullanamadım uzattım. Bir yıl olmadan omuzlarıma geldiler şu an. Kökü sende, değişiklik istiyorsan kestir.

Bir dakika ya, ben bel kismini atlamisim :)))) Bele kadar sac bence genel anlamda hos bir goruntu degil, tanidigim bir hatunda da var ve gorunce igreniyorum. Bele kadar sac genel anlamda iyi bir fikir degil bence, hem moderniteden uzak hem de icimi bulandiriyor :))

Kızlar merhaba, dert değil bu belki ama fikirlerinize ihtiyacım var, çocukluğumdan beri hep uzun saçlarım, çevremdeki herkes eşim de dahil saçlarını kestir artık diyor bana, aslında bazen ben de istiyorum ama saçlarımi kestirirsem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok alıştım uzun saça, cesaret edip uzun saçlarını kestiren ve iyi ki yapmışım diyen var mi aranızda, sanırım ikna edilmeye ihtiyacım var, mutlu bir gün diliyorum hepinize:-)
kestirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakın sakınnn cnmmm

valla cnm sen nasıl ıstıyorsan oyle yap onemlı olan baskaları degıl sensın ıster yakıssın ıster yakısmasın... benımde kendımı bıldım bılelı pantolon belını bıle gecen uzun saçlarım vardı kestırdım ılk aynaya baktım agladım nasıl yaptım dıye sonra bı alıstım 3 sene hep omuzlarda kullandım cok hosuma gıttı .. sonra evlendım esım uzun sac sevdıgı ıcın uzattım suan belımde ama aklım artık hep kısa sacta

Yorumlara bakıyorum, yakın çevreme bakıyorum uzun saç sevmeyen eş sadece bende galiba:-) kafayı takmış kut saça, saçımı kut kestirmem için bana rüşvet teklif ediyor bazen :-) saçlarım uzun ama kirik ya da yıpranmış değil belki de bu yüzden kiyamiyorum... ama modern durmuyor diyenlere de katılıyorum .

Kuafore soyle bu tane peruk taksın bak kısa saç nasıl duruyor hafif kısalt kökü sende dert etme ya bende kahkül kestirmek istiyorum :))

Kestir dediklerine göre saçlarınız bakımsız duruyor olabilir, bakım yapıyor musunuz saçlarınıza? Maske falan? Yapmıyorsanız tülerik tülerik uçları kırılmaktan incelmiş bir saçınız vardır o yüzden millet kestir diyordur. Fazla kestirmeyin saçınızın toparlanacağı kadar kestirin yine uzun kalsın bence :) Uzun bakımsız saçtansa kısa bakımlı saç daha hoş gözüküyor göze :)

Ben kendimi bildim bileli uzun belimde gür saçlara sahibim.Bir bakanın bir daha bakacağı cinsten o kadar kaliteli.Evlendim kestir kestir rahat edersin diye baskı yaptı annem,teyzem vs. şimdi omuzlarımda çok rahatım.Saç da yaş da çok önemli belli bi yaştan sonra uzun saç pek yakışmıyor bence bayanlara.Ama sen kendini mutlu hissediyosan sakın kestirme.Bi keresinde kuaförün azizliğine uğramıştım kendi gelememiştim uzun müddet

Yakışacaksa neden olmasın? Ben kestirdim beğendim açıkçası, şekilden şekle sokuyorum şimdi. Aldığım tepkiler de hep olumlu oldu. Yüz şekline yakışacak modeli kestirmeye özen göster sadece.

X