Saç Şekillendiriciler Saçlarım için krem/köpük tavsiyesi? :)

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.780
20.460
873
Kızlar bişey sormak istiyorum. Benim saçlarım hafif dalgalı ve omzumu biraz geçkin. Şimdi ben saçlarımı açık bıraktığım zaman kupkuru, kabarık kötü bi görünüm oluyor ve ben bunu sevmiyorum. :110:
Sormak istediğim şey şu; şimdi ben saçlarımı düzleştirdiğim zaman nemli, bakımlı, güzel duruyor. Ben bunu düzleştirmeden de elde etmek istiyorum. Yani saçlarımın nemli gibi görünmesini istiyorum. Bunu sağlayan her hangi bi krem ya da köpük falan var mı bildiğiniz? :112:
Saçlarım güzel görünecek diye sürekli düzleştirmek istemiyorum. Çok çabuk kırılıyorlar çünkü.:96:

Banyodan sonra sacınız nemliyken bebek yagı sürmeyi deneseniz düzelebilir. Hem dogal yoldan sekil vermis olursunuz

Son düzenleme:
bu köpük, spreylerden herkes memnun gibi. ben de bir denicem, ama hangisi iyi acaba? saçlarımı dökcekse hiç kullanmam ama, bilemedim şimdi, iyi mi olur kötü mü olur. saçlarım çok dökülüyor çünkü bu aralar.

ben siyah olanından aldım kaşmir yani pek sert olmuyo hatta hiç.nemli saça uygulayıp şekil veriyorsun eline sıkıp ya da saçını yaptıktan sonra avcuna sıkıp saçlarına sürebilirsin çok da güzel kokuyo:21: $0dc08_Taft-Mega-Guclu-Sac-Kopugu-150-ml---Power-.webp

wella nın köpüğünü tavsiye ederim. ben çok memnunum.

elimde tam istediğin gibi birşey var loreal saç şekillendirici köpük hiç kullanmadım. dışarda 17 tl ben sana 5 6 tl gibi br fiyata yollayabilirim

Back
X