Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım mavi siyah yardımmm:(

-aurora-

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
15
1
Saclarimi 1 ay once mavi siyaha boyattim ve asiri pismanim arastirdim ama hidrojen peroksitle acilinca turuncu olur dediler C vitamini ile acmada ise yarar mi bilmiyorum tecrubelerinizi paylasir misiniz

Saclarimi 1 ay once mavi siyaha boyattim ve asiri pismanim arastirdim ama hidrojen peroksitle acilinca turuncu olur dediler C vitamini ile acmada ise yarar mi bilmiyorum tecrubelerinizi paylasir misiniz
bende mavisiyah magduruyum beyaz sabun bldgımz hacı sakır onunla yıka akıt akıtabıldıgın kadar zemin rengin neydi eski rengın ynı?

Canim ben haci sakire hic bulasma derim yaklasik 1 ay once saclarimi siyaha boyattim akiticam diye beyaz sabuna bulastim saclarim kirik doldu ustelik sabundan sonra avuc dolusu sac kremi kullanmama ragmen. Beyaz beyaz noktalar oldu sacimda tuttun mu kopuyordu saclarim ki cok guclu ve saglamdi :KK43: ben dayanamadim belimdeki saclarimi omzumda kestirdim valla baska caresi yok galiba :KK43:

X