Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım platin sarısı oldu

lemann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
32
1
Merhaba açık karamel saçlarıma ombre yaptırmak uğruna gittim açtırdım ve açılan yerler platin sarısı beyaza yakın bir renk oldu tabi beğenmedim iki gün sonra tekrar gidip karamel cila attırdım şimdi o cila yine aktı ve sarılar çıktı eski karamel rengime dönmek istiyorum nekadar süre sonra boyatmalıyım saçımı ve boyatırsam yine akarmı çok pişmanım:KK43:

Röflelerim platin ve çok sık olmuştu bir zamanlar, sonra başka bir kuaförde o platinleri doğal bir sarı tonuna çevirdiler.loreal in dialight diye bir ürünüyle cila yaptılar.Öyle hemen akma gibi bir sorun yaşamadım, 4-5 ayda 1 işlemi tekrarlıyor kuaförüm.diplerimi küllü kumral boyatıyorm 1 yılı aşkın zamandır ve o uçtaki eski röflelerim de koyulaştırıldığı için ombre bir görüntü oldu zamanla.
Uçların diplerle aynı karamel olmayacaktır, mutlaka akacaktır zamanla.O yüzden tek renk yapmayı denemektense diplerinle uyumlu bir tona getirip ombre kullanmanı öneririm.

3 ay sonra düğünüm var ve okadar çaresiz hissediyorumki kendimi beyazımsı sarılardan kurtulayım yeter okadar çiğ duruyorki mecburen uçlarından kestireceğim en açık yerleri inş düzelir dediğininiz gibi ombre ama en azından karamelimsi bi ton olur sırıtmaz

X