Saçlarım turunculaştı yardım istiyorum kızlarrrr

ddddjjjjj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
3
0
34
Kızlar saçlarım hiç işlem görmemiş koyu kahverengiydi hafif kızıl kahve diyebiliriz değişik bi ton ama koyuydu bayağı ilk defa evde kolestonun doğal olduğu için naturals serisinden açık küllü kumral uyguladım küllü tonlar turunculaşma yapmaz diye biliyodum şu an hafif bi turynculaşma mevcur diplerimde bir dahaki boyamda hangi renkle bunu kamufle edebilirim yine açık kahve olsun istiyorum eski saçımdan daha açık bak köpüğüne yakın istiyorum doğal bi renk ve turunculukta gitsin yardım lütfennn

Önce açıcı kullanarak dore tonlarında saçlarını açıp sonra o kutu boyayı uygulamadığın sürece asla kutu üzerindeki küllü rengi elde edemezsin. Eğer bu işlemi yapmak ya da yaptırmak istemiyorsan sana tavsiyem 9.01 nevacolor gümüş rengi alıp tüm saçına uygulamak. Gümüş dediğine bakma turunculuğu anca kapatıyor.

Kızlar saçlarım hiç işlem görmemiş koyu kahverengiydi hafif kızıl kahve diyebiliriz değişik bi ton ama koyuydu bayağı ilk defa evde kolestonun doğal olduğu için naturals serisinden açık küllü kumral uyguladım küllü tonlar turunculaşma yapmaz diye biliyodum şu an hafif bi turynculaşma mevcur diplerimde bir dahaki boyamda hangi renkle bunu kamufle edebilirim yine açık kahve olsun istiyorum eski saçımdan daha açık bak köpüğüne yakın istiyorum doğal bi renk ve turunculukta gitsin yardım lütfennn
Kullu turunculuk yapmaz diye bisey yokki canim yesil bile yapiyor valla .
Sacini acmadan istedgin renge bikerede ulasmak okdar basit degil malesef kutulardki resimlerden olmuyo hep saclarmiz :)
Benim dilim cok yandi bu konuda kuafr en iyisi oda tabi guvenilir olmasi her kuafrde iyi degilll

Kullu turunculuk yapmaz diye bisey yokki canim yesil bile yapiyor valla .
Sacini acmadan istedgin renge bikerede ulasmak okdar basit degil malesef kutulardki resimlerden olmuyo hep saclarmiz :)
Benim dilim cok yandi bu konuda kuafr en iyisi oda tabi guvenilir olmasi her kuafrde iyi degilll
Anladım teşekkür ederim kutu üzerinseki şart değil açık bi kahve istemiştim bir sonraki rengim ne olmalı sizce

Anladım teşekkür ederim kutu üzerinseki şart değil açık bi kahve istemiştim bir sonraki rengim ne olmalı sizce

Turunculastiysa koyu bi renk ancak kapatir canim.
Acik kahve falan degil mesela braz daha koyu ama acik renk istysan bi kuafre gtmen grek turunculugu akitmasi lazim.
Ben normalde sarisinim ama tabi platin kadar degil bi ara gaza gelip sacmi siyah yaptim hatta hint kinasiyla acmak icin canim cikmisti hic bi kuafr yapmam dedi biri yapdi oda igrenc olmstu bes renk vardi braz durdum oyle sonra kac yilda rengi zor otrdu.
Yandi saclarim sirtimda olan sacim omzmda kaldi uclar hep turuncuydu dhaada kestrsem kisack olcakdi yillarca uzamadi smdi bioblas yavas uzayan sac sampuani ile biraz biraz uzamaya basladi arkada sutyen hizasna geldi smdi .
Bi kuafr kurbani oldum yani dikkat et sac cok onemli yanmasn ben neler cektim turuncuda oldu yesilde oldu beyaz bile oldu sacim :)
Marketten aldim sari boya diye bi boyadim yesill 15 dkkda koyulasti hemen yikadim ama yesl kaldi ertesi gun 3 kere kuafre gttim us uste anck duzeltti yani cok sey cektim valla :))
Saclar cok onemli artik korkyrm ellemeye en iyisi kuafr ama deneyimlisiii

kiz ne yaptn sen:) uzun mu braktn sacnda boyayo cnm. bde acici kullnldktn snra istdgn ren yaparsn ama acici saci mahfedyor his tavsiye etmem hala cekyorm

yine aynı rengi kullansan istediğin renge ulaşabilir misin acaba. önceki saç rengin farklı bi ton olduğundan olamamış o renk. benim saçlar açık kumral. açık sarıya boyattım ama turuncu oldu. 2. kez aynı boyayla boyadığımda(turuncu saçın üzerine) istediğim renge daha da yaklaştı ama hala sarı değil :KK70: renk açıcı kullanmak istemiyorum ben de çok zarar veriyo

X