Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım uzamıyor

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
30
Neredeyse 3 senedir aynı boyda ne yaptıysam hangi şampuanı kullandıysam yine de bir santim uzamadı..Benimle aynı sorunu yaşayıp çözümünü bulan var mı?

benim de aynı durumda. sebebi çok ince telli ve kıvırcık oluşu. çok çabuk elektrikleniyor. ayrıca çok dökülüyor.

biotin kapsül kullanıyorum 20 gündür. dökülmesi azaldı. umarım uzaması da hızlanır.

sarımsaklı şampuan uzatır. ayrıca bunun için sinemaki kürü var saç bakım yağı ile masaj yapabilirsiniz.. bir sürü çözüm var yani

bende hint yagı ve badem yagını duydum özellikle hint yagını bence denemelisin.

şampuandan ziyade saç yapısıyla ilgili oldugunu düşünmeye başladım valla ben.Saçlarımla ilgilenmiyordum kendiliğinden biçimsizce uzuyordu. en sonunda bıktım ve 2karış kestirdim kısacık kaldılar :110:

Saçın uzaması beslenmenizle alakalı. Ne kadar protenli beslenirseniz saçınızda o kadar hızlı uzar ve hacimlenir. Bunu çok geç öğrendim ben :KK53: Önceden sinemaki kürü, sarımsaklı şampuan yapıyordum meğersem saça dışarıdan hiçbir şey etki etmiyormuş tamamen beslenmenizle alakalıymış :KK53:

Benim de uzamiyor iki senedir aynı boyda kestirmiyorum da .diplerine uzuyor aslında dip boyası yapıyorum ayda bir ama saç boyu m aynı çünkü uçlarına kırılarak dökülüyor dolayısıyla uzamamis gibi oluyor

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

ben hc komplex kullanıyorum, ve inan yıllardır neden şans vermedim diye çok pişmanım.
bana genelde reklam gıbı geliyordu çünkü.
çam terebenti yılan yagı da uzatıyor ama bırakınca feci dökülüyor. hcyi bi dene bence

cam terebentin yagi uzatıyor bizzat denedim. normalde benim sacim da cook yavas uzar ama 2 yil once sampuanimin icine koyup kullandigim dönem gercekten normale gore daha hızlı uzadi. Ama vücudum da tuylenme de yapti :KK43: yanlis bi yontem secmisim meger. Saca surup bekledikten sonra yuze vucuda degdirmeden yikamak gerekiyormus.

Neredeyse 3 senedir aynı boyda ne yaptıysam hangi şampuanı kullandıysam yine de bir santim uzamadı..Benimle aynı sorunu yaşayıp çözümünü bulan var mı?
Aynı sorunu yaşıyorum hatta öyle çok taktım ki artik mezurayla ölçüyordum bi dönem. Ama bi çözüm bulamadım. Sinemaki, şampuanlar, yağlar filan derken en son her şeyi bırakıp saçımı 2 ay dinlendirdim ve lavantaya başladım şu an az da olsa bi uzama var. Bence saç küsmesi diye bir şey gerçekten var çünkü benim saçım çok çok uzundu ve her 3 ayda bir uçlarından aldırırdım çünkü çok hızlı uzardı şimdi hiç uzanıyor ve bence bunu söylediğime ben bile gülüyorum ama saçım küstü.

X