Saç Kesim Şekilleri saçlarımı kestiriyorum!! (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ebruli_8888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
8
3
36
merhaba arkadaşlar ben bugün saçlarımı kestirecem.aklımdakini yapacam ama sizlerede danışmak istedim.omuzlarda katlı bir model düşünüyorum.sizce nasıl olur.sözlüme sürpriz yapacam.lütfen bir kelimede olsa yazın.
ilCiiXd.jpg

Saçlarınız çok güzelmiş bence kıymayın Hoppa Ama kesin kafama koydum dersen katlı bir model yakışır diye düşünüyorum:KK51:

etrafımdaki herkes saçlarımı beğenir.şuan sözlüyüm şimdi kestirip sözlüme sürpriz yapacam sonra artık düğünüme kadar uzatmayı düşünüyorum.saçlarım hemen uzuyor o bakımdan şanslıyım yani.

Ay sakın kestirme deli misin ne güzel saçların var.nişanlın kızar vallaa:KK48:
mutluluklar dilerimm:KK200:

merhaba arkadaşlar ben bugün saçlarımı kestirecem.aklımdakini yapacam ama sizlerede danışmak istedim.omuzlarda katlı bir model düşünüyorum.sizce nasıl olur.sözlüme sürpriz yapacam.lütfen bir kelimede olsa yazın.Eki Görüntüle 1571055
Sakın kestiriyim deme bende hemen uzuyo nası olsa diyip belimdeki saçlarıma kıydım küt kestirdim şimdi pişmanlıktan ölüyorum saçın harika

Ay gitmis saclar cok uzuldummm bence evlendikten sonra kestirmeliydin malum surekli o uzun saclari yikamak yorar insani ugrasilmaz bi sure sonra. Ay vallahi cok uzuldum biran fotograflari saka sandim benim de cok cabuk uzardi sonra nazar degdi artik uzamiyo nerde uzun sac gorsen imrenirim. Ben katli sac sevmedigimden bi yorum yapamiycam ama o uzun saclara kiyilir mii ühüü

Abooov millet saç uzatmaya çalışıyor sen kestirmişsin o_O Hayırlı olsun bari neyse derler ya 'kökü sen de uzar' öyle işte :) Böyle de güzel ama uzun saç daha çok yakışıyor :KK37:

X