Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Kızıla Boyamak İstiyorum

Nurdannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
15
1
31
Saçlarım şu an açık kestane ve hiç boyanmadı. Ben şarap kızılı gibi bir renk olmasını istiyorum. Bunun için Loreal'in saf kızılı ile boyayacağım. Saçı bu renge yakın olup da bu boyayla boyayan varsa sonuçları benimle paylaşabilir mi?

Elde etmek istediğim saç rengi ve kullanacağım boyayı da ekliyorum görsel olarak:

Eklentiler

• b814d973d01f7865041cf09cccb1222a.jpg
    b814d973d01f7865041cf09cccb1222a.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 947
  • 13773361809275.jpg
    13773361809275.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 864
Son düzenleme:
boyanmamış koyu kumral bir saça kıyma derim ben kızıl ombre yaptır canım ya

İyi niyetiniz için sağolun ama bir değişiklik istedim saçımda. Ombre de sevmiyorum görüntü olarak. Ya balyaj ya da tamamen tek renk olması tercihim.

Bu arada sorduğum sorunun cevabını buldum. Loreal Feria Preferences P67 ile ilgili bir video varmış youtube'da. Saçlar kahverengiyken bu boyayla boyanınca şarap kızılı ya da yoğun kızıl diyebileceğimiz bir renk çıkıyormuş ilk uygulamada. Merak edenlere duyurulur. :)

tavsiyem garnier kullanman, renk tam oturuyor saçına , bende kızılı son bir kaç aydır kullanıyorum, ilk başta kolestona boyadım ama aka akaa kahverengi oldu saçlar, sonrasında garnier 6,60 aldım ve cok memnunum. ilk başlarda akıyor evet ama aktıkça renk kaybolmuor ,dahada belirginleşiyor.Ben resımleri sırasyla koyuyorum buraya
adsız.JPG
bu yogun röfleli sçlarım,ardından kolestonu uyguluyorum 1148-X2ZAWCTA.jpg
adsız2.JPG
Bu renk cıkıyor ortaya ve aktıkça kahverengimsi bi hal alıyor .:KK20:
sonrasında garnieri uyguluyorum Garnier_Olia_6.6_Intense_Red.jpg vee mükemmel bi renk elde ediyorumm ,
CAM05986.jpg
CAM05983.jpg
saçlarım cok canlı mutlu bi haldee :cool:

tavsiyem garnier kullanman, renk tam oturuyor saçına , bende kızılı son bir kaç aydır kullanıyorum, ilk başta kolestona boyadım ama aka akaa kahverengi oldu saçlar, sonrasında garnier 6,60 aldım ve cok memnunum. ilk başlarda akıyor evet ama aktıkça renk kaybolmuor ,dahada belirginleşiyor.Ben resımleri sırasyla koyuyorum burayaEki Görüntüle 1408450 bu yogun röfleli sçlarım,ardından kolestonu uyguluyorum Eki Görüntüle 1408399 Eki Görüntüle 1408463 Bu renk cıkıyor ortaya ve aktıkça kahverengimsi bi hal alıyor .:KK20:
sonrasında garnieri uyguluyorumEki Görüntüle 1408292 vee mükemmel bi renk elde ediyorumm ,Eki Görüntüle 1408435 Eki Görüntüle 1408437 saçlarım cok canlı mutlu bi haldee :cool:
güzel olmuş zaten boya olarak garnieri tek geçerim mükemmel tutuyor hem zararıda yok

tavsiyem garnier kullanman, renk tam oturuyor saçına , bende kızılı son bir kaç aydır kullanıyorum, ilk başta kolestona boyadım ama aka akaa kahverengi oldu saçlar, sonrasında garnier 6,60 aldım ve cok memnunum. ilk başlarda akıyor evet ama aktıkça renk kaybolmuor ,dahada belirginleşiyor.Ben resımleri sırasyla koyuyorum burayaEki Görüntüle 1408450 bu yogun röfleli sçlarım,ardından kolestonu uyguluyorum Eki Görüntüle 1408399 Eki Görüntüle 1408463 Bu renk cıkıyor ortaya ve aktıkça kahverengimsi bi hal alıyor .:KK20:
sonrasında garnieri uyguluyorumEki Görüntüle 1408292 vee mükemmel bi renk elde ediyorumm ,Eki Görüntüle 1408435 Eki Görüntüle 1408437 saçlarım cok canlı mutlu bi haldee :cool:

Bayıldm saç rengineee :rolleyes: Bende kolestonun 2 boyasıyla boyuyorum şu linkte sonucuyla birlikte var http://www.gosteieagora.com/2013/07/14/koleston-espuma-color-intense-vermelho-super-intenso-cereja/ renkten memnunum ama ilk yıkamamla birlikte sarıya dönüyo rengi. sence garnierle boyasım attığım linkteki sonucu alırmıyım? garnier olia 6.66 ile tutar galiba ama emin olamadım yardım alayım dedim kolestondan memnun değilim :KK70:

Bayıldm saç rengineee :rolleyes: Bende kolestonun 2 boyasıyla boyuyorum şu linkte sonucuyla birlikte var http://www.gosteieagora.com/2013/07/14/koleston-espuma-color-intense-vermelho-super-intenso-cereja/ renkten memnunum ama ilk yıkamamla birlikte sarıya dönüyo rengi. sence garnierle boyasım attığım linkteki sonucu alırmıyım? garnier olia 6.66 ile tutar galiba ama emin olamadım yardım alayım dedim kolestondan memnun değilim :KK70:

Paylaştığın linkteki saç rengi harikaa , ama kolestonun uygulanmış olması bu rengin uzun süre kullanışlığını azaltıyor malesef.Bende ilk boyamamı kolestondan yana uyguladm ve dediğim gibi aka aka boya kalmadı saçımda. garnierle uzun uzun kullanabilrsin saç rengini. zaten garnier 4- 5 yıkamadan sonra akması duruyor ve saç renginde açılmış oluyor.ilk boyamadaki gibi kopkoyu bi renk kalmıyor yani. mesela benım o paylaştıgım son fotolar 1 haftsonraki halleri

Boyalar kutunun üzerindeki resimden koyu tutar aynısı tutmaz yani istediğin gibi koyu olur.

X