Saclarini sabunla yikayan var mii??

aysesenam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
3
1
26
Saclarima her seyi yapiyorum azicik gurlessin diye yaglar suruyorum msasaj yapiyorum ama yokk. En sonunda sabunla yikamaya karar verdim bittim sabunuyla ama pek bir yararini goremedim Faydasini goren var mi ya da saclariniza nasil bakim yapiyorsunuz?

Saclarima her seyi yapiyorum azicik gurlessin diye yaglar suruyorum msasaj yapiyorum ama yokk. En sonunda sabunla yikamaya karar verdim bittim sabunuyla ama pek bir yararini goremedim Faydasini goren var mi ya da saclariniza nasil bakim yapiyorsunuz?
Bıttım sabununu bi arkadaşım önermişti bayağı gürleştiriyormuş. Belki kısa süreli kullanımda işe yaramıyordur bi süre daha kullanmayı deneyin

Çam terabentin mi ne kullaniyordu kuzenim sampuanin icine bikac damla karistiriyodu

Bi ara küçük bi çılgınlık yapıp kalitesine güvendiğim bi yerden zeytinyağlı defneli sabun almıştım ve onunla yıkadım bi süre saçlarımı.
Böyle bi canlılık böyle bi güzellik yok..
O saçlar bi hoş oldu bi hoş oldu. Bi canlı durdu.. Hatta öyle durunca kendi kendime acaba saçlarım tam temizlenmiyor mu sabunla falan dedim. Ne alaka bilmiyorum öyle düşündüm işte. :KK71:
Sonrasında yine şampuana geçtim yine o kurumsu saçlar.. İyi hatırlattın kız yine deneyeyim şu sabunu. Nasıl olacak bakalım. :KK51:
Saçlarının dökülmemesini istiyorsan maltofer yazdır doktoruna.
Tabi öncesinde bi test yaptırıp demir seviyenede baktır. Ve o demir seviyesini en üst sınıra çekene kadar maltofere devam et.
Oldukça memnun kalacaksın. Saçlar için bi mucize.:KK8:

X