saçlarımı sürekli siyah kullandım ve cok sıkıldım.. kendi çabalarımla evde yavaş yavaş açmaya başladım... ne yazıkki bu süreçte kullandığım açık tonlu boyalar saçımı yıpratmaktan öteye gidemedi...en son aklıma ombre seti geldi...bi cesaretle aldım eve geldim.. saçlarımın diplerine gelmeden her yerine yedirdım...sadece 6 dk tuttum saçımda...çıkan sonuç tabiki turuncuya dönük oldu..2 gün sonra açık küllü kumral boya aldım ve tamamına yedirerek uyguladım..sonuç hakikaten istediğim gibi.....hele ki 2 boyamadan sonra saçlarım mükemmele yakındı....daha sonra uslanmayan ben yine ombre etkisi yaratmak istedim gittim kuaföre 100 lira istedi..o sinirle geldim eve yine bişeyler düşündüm..:)))aklıma bu sefer palette nın röfle seti geldi.. aldım paketi saçlarımı krepe yaparak uyguladım ama sadece 3 dk tuttum..o nasıl bir boyaysa 20 dk yazıyo içinde ama beyaza dönük sarı cıkarırdı eminim...ama burda önemli olan tek tek uygulamak..boyayın yıkayın boyayın yıkayın...sakın aynı anda denemeyin....şimdi fotomu yüklüyorum..eminim bu dertten müzdarip olanlara yardımcı olabilmişimdir...sevgilerle...