Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim komşumun kızı saçkıran olmuş. Dedi ki saçını kazıdım bir güzel sarımsak sürdüm o gece öyle bağladım sabaha kadar durdu, Bu işlemi haftada 1 defa 1 ay boyunca yapmış. kız şuan saçlarının gürlüğünü engellemek için ara makas kestiriyor. Maaşallahı var saçının. Ben tabi 1 kere jiletledim. Bir kaç defa olunca bilemeyeceğim.. Ama zaten dökülmesinin sebebi hep stres, şampuanlar,beslenme yani çıksada sanmıyorum etkisini hemen olmasada bir kaç yıl sonra kaybeder. Bir kaç yıl sonra dökülmeye devam edecek saç için 6 ay boyunca kısacık saç kullanmaya değer mi siz karar verin
Kış ayları daha rahat uzamasını bekleyebiliyorsun.Şapka veya bere kurtarıcın olabiliyor:)
Bakım işine gelince o da güzel havalarda daha rahat olur.Her gün yaparım dediğim çeşitli
kürler zamanla zor gelmeye başlamştı çok soğuk havalarda:)
Yakıştığını düşündüğün an dışarı çıkabilirsin aylarca beklemeye gerek yok yani.
Dökülme konusu çok net değil şöyle ki hala dökülüyordur mutlaka ama çok fark edilir
durumda değiller.Banyoda akıp gittiğini görmediğinden ya da yastığında gözüne batmadığından
dökülmenin azalmış olabileceğini düşünüyorsun.
Kolay gelsin şimdiden:) İnşallah istediğin gibi olur.Peruk takacaksan sorun da kalmaz zaten.
Boya konusuna gelince kesinlikle uzak dur derim imkanın varken.Bir iki tel beyaz yüzünden
başlayan boya maceram bitmez bir hal aldı.Boyadıkça fark etmiyorsun ama kazıtınca gerçekle
yüzleşme kaçınılmaz.Kat kat artmış meğer sayıları.Hal böyleyken hiç gereksiz yere girme
riske derim.Doğallık kadar güzel bir şey yok.Doğallığı bırakınca zamanında şimdi doğal boya
arayışına girersin benim gibi:) Olmadığını bilmekte ayrı can sıkıcı.
Yeni saçlarınla sağlıkla devam et gittiği yere kadar derim ben:)
İki ayda çim adam gibi oluyorsun:) Şimdi dört ayı geçti normal erkek saçı gibi.
Korkunç görüneceğini düşünüyordum ben ilk başlarda ama aksine yakınımdakiler
beğenmişti:) İlginç bir deneyim yani.
ben herşeyi göze aldım artık canım yeter ki dursun benim boyadan oldu bende kazıtıcam 3 kere ve hergün zeytinyağlı sarımsak yapıcam... sen nezaman kazıttın sen kazıtmadan ve saçların boyadan yanmadan öncede dökülüyomuydu aynı şiddette?
hımmm evet canım ben o yüzden yazın yapıcam bakım için.. zaten peruk alıcam gerçek saç görümünde sorun olucağını sanmıyorum hatta erkek arkadaşım kazıcakk :)) her hafta bi kere kazıtıcam 3 hafta boyunca annemide bi ikna etsem tam süper olucak :) benim zaten boyadan bu hale geldi bi daha boyamı tövbe... ben elimi saçıma atıyorum bi çekiyorum 6-7 tel geliyor her defasında acaba bazen diyorum ben hep elimi atıyorum saç alıştımıda hep dökülüyor alışkanlık oldu bilemiyorum annem dio bendede gelio hep elimi atınca ama benim boyadan sonra oldu adım gibi biliyorum işte böle anlıcağınız kaç ayda dışarı çıkılır bir hal alıyorum canımm?
Canım kusura bakma yeni gelebildim :) Benim saçlarımm çok zayıftı ve ondna dökülüyordu,üstüne bir sürü boya macerası olunca feci bir durum almıştı. Ben kazıttıktan sonrada herhangi bir bakım yapım esem yalan olur. Çünkü uzamaya başlayınca sivilceler çıktı ve kafama dokunamıyordum çok acıyorEşimde arkadaşını aradaı o sürekli kafasını kazıtır dedi sende böyle sivilce çıkıyor mu? evet demiş ama o sürekli dazlak gezer ve saçlarının tepesi olduğu gibi yok(erkek). Kazıtma işi işe yarasa onda yarardı neler neler yapmamış :)O erkek tipi döküldüğünden belki sonuç alamadı ama mucize bekleme bence. Bu baımları her zmana yapamıyorsun. zaten kazıdıktan sonra saçın çok güzle oluyor. Gür sağlıklı ama uzadıkça ine dışarıdan yapılan müdahaleler mevsim değişikliği vs derken sar başa.... Kazıttıktan 2 yıl sonra kisttim çıktı o sebeple tekrar dökülme başladı ve kist geçsin diye hamile kaldım,hamilelliğim süresince dökülme devam ettim ve sonrasında doğum sonrası saç dökülmesi derken yine döküldük
Bana sorarsan bu kadar saç maceranda en sağlıklı dönem hangisiydi diye kesinlikle bemix,bepanthen ve evigen maskesini sürekli yaptığım dönemdi. Röflem vardı ama inanılmaz canlı ve dökülmeyen bir dönemdi. Bu maceraya girene kadar bu maskeyi dene. İnan faydasını sonra sonra çok göreceksin. saç köklerini güşlendiriyor dökülmüyor, saç uçlarını besliyor kırılmadan sağlıkla uzuyor. ben nasipse tekrar başlamak istiyorum ama burada ampuller çok pahalı. Türkiye'ye gittiğimde alacağım devam edeceğim
![]()
canımmm çok geçmiş olsun allah çocuğuna uzun ömürler nasip eylesin rabbim... işte yapıyı değiştiremiyorsun kazıtsanda ben devamlı yaptım bepanten bemiks evigeni ama nafile durmadı sadece geri kalan o bemiksin iğrenç kokusu ve saçıma o hafta parlaklık geliyordu okadar bende bıraktım zaten çok yağlanma yaptı bende içinde badem yağıyla karşık olduğu için... aslında hamilelikte durması gerekti ama senin gene durmamış çok üzüldüm bu arada kıbrıstasın sanırım diğer yazılarından gördüm kıbrısın suları çok saç dökermiş bi yerde okudum bence o sebeptende olablir tatlım saçların beyazladıysa gölge yerine o beyaz kısımlara kına yak bence hem çok hoş kızıllık olur hem beyazlar kapanır hemde boyanın zararından uzak kalmış olursun... bende okul kapansın kazıtıcam taktım kafaya çünkü bende ne kist ne erkek tipi dökülme ne kansızlık ne çinko demir eksikliği hiç biri söz konusu deil sırf boya yaptı üst üste kaldıramadı saçlarım belki dökülme ozaman durur biliyorum kazıtınca çok zor günler geçiricem ama dayanmam gerek bu psikolojiyle ben saç dökülmesinden başka diğer hastalıkları bulucam yoksa .. annem acaip karşı çıksada kazıtma işine denicem genede en fazla 3 ay kötü olucak sonrası belki saçlarımı kurtarıcam ama tek korkum saçlarım çok ince telli kazıtınca ya bi daha geri gelmezse işte bu düşünce kahrediyor beni...
Gelmemesi söz konusu değil bence. Bak benim ablamda Mersin'de saç dökülmesindne dolayı doktora gitti. Tıpa.. Orda doktor haftalık yada aylık iğneler yapıyordu kafasına, birde eczaneden bir şampuan aldırmış. ablamın saçlar maaşalah şimdi benden uzun. Sende iyi bir doktora gitsen bunalrı sorsan. O bepanteni direk enjeksiyon alınca daha faydalıymış. Direk kana karıştığı içn. Bence bir doktora git bu saç dökülmesi için iğneler varmış de. Yada eczaneye sor bakalım.. Kazıtmak son çözüm olduğunu bilince insan daha raht oluyor, daha barışık oluyor o haliylebende Yaza Mersin'e gittiğimde o doktora gidip bir tedavi uygulattıracağım kendime nasipse.. Benim şimdi yan kısımlar seyreldi baya.. sadece o bölgeye istiyorum..