saçma gelebilir ama neden olmasın :(

freesecret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
85
1
kızlar benim gözlerim koyu yeşil hafif ela karışımı . Ama bazı dönmler daha açık renk görünüyo bazen daha koyu . Giydiklerimn yada baktığım aynanın farkından değil ama . Ya belki saçma gelicek ama göz rengi doğal yollardan açılır mı bi bilginiz varmı ? Yoksa tenimin rengni açmk veya makayaj hilelerinemi sığınmalıyım . Şu kafamı kurcalyn soruna bi çözüm.. Gerçktn önmni bilemzsnz yerimseniben şimdiden teşekkürler .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
soruna cevap veremeyecem malesef çünkü hiç bir fikrim yok bu konuda :sm_confused:
sadece benimde çok yakın arkadaşımda böyle gözleri mavi onun giydiğinden hatta gece ve gündüz bile değişiyor gözleri :))) sadece bunu yazmak istedim
sevgiler a.s.
 
mirmirmirmirsaol cnm a.s.
ama bnmde şöle mavi olmasada açık renk gözlerm olsa gözlerim beğendiim tek yerim . Onlar dahada güzl olunca kendimi beğenmeye başlıyorum dolayısıyla kendmi sevmye dolayısıyla hayatı sevmye ... gider :dance: ihtiyacım varr :1rolleyes:
 
mirmirmirmirsaol cnm a.s.
ama bnmde şöle mavi olmasada açık renk gözlerm olsa gözlerim beğendiim tek yerim . Onlar dahada güzl olunca kendimi beğenmeye başlıyorum dolayısıyla kendmi sevmye dolayısıyla hayatı sevmye ... gider :dance: ihtiyacım varr :1rolleyes:

canım benim ya önce sağlık değil mi sağlıklı olduktan sonra ne önemi var hem sen kendini güzel görmek istersen göre bilirsin bana öyle geliyor ki güzelsinde zemuszemus
bunlara takıntı yapıpta üzme bence kendini :1hug:
 
ayy saol cnm bnm snde ölesndr eminim opuyorumnanaktan aslında doru sağlık en önemliside insanoğlu işte hep fazlasını istiyor :nazar:
 
canım ilk resim normal hali a.s
ikincisi bizim banyoda en sevdiğim görüntülerden biri . moralim bozuldukça banyoya giriorm oranın ışığı falan filan böle oluyor ama sadece banyoda aynanın kenarları falan mavi ya kaydirigubbakcemile3
üçüncüsü her zaman olmuyor . ama böle napıyorum bilmem bi hafta böle oluyor sora eski haline dönüyor acaba yediklerimle ilgisi olabilir mi :uhm:
 
Son düzenleme:
tatlim sen daha kendini begenmek icin neye ihtiyac duyuyorsun ki.. cillop gibisin masllah.:nazar: daha fazla guzellik ancak nazar getirir. goslerin kaslarin dort dortluk..

herseyin basi saglik. cok klise bir soz gibi gelebilir ama bikac hafta ust uste hastanelere gitmek zorunda kalsan anlarsin... Allah korusun yine de ...
 
canım benim topiğine anca uğraya bildim ama sen sorunu yeni olmana rağmen halletmişsin alkisalkisalkis

resimler harika canım ya fıstık gibi kızsın maşllah :nazar: :nazar: ALLAH nazarlardan esirgesin bu güzelliğine rağmen helen kendinde kusurmu arıyorsun :eek:lmaz:
canım benim güzelliğinin fazlası var eksiği yok maşşalah
gözlerinde öyle bence daha fazlasını aramana gerek yok ki zemuszemus
çok güzelsin takıntı yapıta kendinde kusur ama emi canım :1hug:
 
kızlar benim gözlerim koyu yeşil hafif ela karışımı . Ama bazı dönmler daha açık renk görünüyo bazen daha koyu . Giydiklerimn farkından yada aynaya baktığım odanın ışığından değil ama . Ya belki saçma gelicek ama göz rengi doğal yollardan açılır mı bi bilginiz varmı ? Yoksa tenimin rengni açmk veya makyaj hilelerinemi sığınmalıyım . şu kafamı kurcalyn soruna bi çözüm.. Gerçktn önmni bilemzsnz yerimseniben şimdiden teşekkürler .

vay anam nam sorarken de ne ka güzel yazmışsın hem de saçma ötesi
 
daha neler cnm yaa..göz renginin değişik olmasını istiyorsan renkli lens al kullan:)
 
X