- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
Ben biliyoreBiraz şaşırtayım hatta 2 kardeşler...
Kendileriyle tanışma imkanımız oldu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biliyoreBiraz şaşırtayım hatta 2 kardeşler...
Ezogelin çorbanın nesi özel şekerciközelim adı üstünde özel
![]()
o İşe bile el atamamışız:))))Bir erkek neden acaba Kadinlar kulubu diye bi sitenin sahibi olur ki![]()
Biraz şaşırtayım hatta 2 kardeşler...

Latife yaptım sadece:))
Öyle deme çorba alınır sonra![]()
Ben biliyoretanışmadık tabii şahsen ama.
o İşe bile el atamamışız:))))
Otobüs şoförü de erkek,ona güvenip ,binip yolculuk ediyoruz mesela dimi ?
Ben tanıştım ama havamıda atayım hemen![]()
Yakışır sanaBen tanıştım ama havamıda atayım hemen![]()
Allah hep sinsilere verir zatiBen tanıştım ama havamıda atayım hemen![]()
Ama kimse otobus soforunun yanina oturup kocam sunu dedi sevgilim bunu yapti diye anlatmiyoOtobüs şoförü de erkek,ona güvenip ,binip yolculuk ediyoruz mesela dimi ?
yok yok değil
hassassa zaar
Yok size de uzman desteği önerimi tekrarlıyorum,biz ikna edemeyeceğiz anladıkAma kimse otobus soforunun yanina oturup kocam sunu dedi sevgilim bunu yapti diye anlatmiyo![]()

Anlatmasınlar bacım. Kocamı niye anlatayım ki burda ?? :)Ama kimse otobus soforunun yanina oturup kocam sunu dedi sevgilim bunu yapti diye anlatmiyo![]()
Ama kimse otobus soforunun yanina oturup kocam sunu dedi sevgilim bunu yapti diye anlatmiyo![]()
Kartı gören Kazen zatiKırımızı kartıda gördüm yaaa![]()
Arkadaştan kırmızı kart gördüm ceza verin kendisinelütfen..
Aynen alınıyor sonra![]()
Canim uzmanlik bisi yok sadece sasirdim. Yeniden tekrarliyorum sitenin adi KADINLAR KULUBU ya ondan sasirdim. Normal deil mi sizce sasirmamYok size de uzman desteği önerimi tekrarlıyorum,biz ikna edemeyeceğiz anladık![]()