Sadece kendi keyiflerini düşünüyorlar

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.142
1.006
37
34 haftalik hamileyim ikinci hamileligim bebek iyice asagida doktor erken doğum olabilir diyor buna rağmen benim özellikle kendi ailem sadece kendi keyiflerini düşünüyorlar.
Ablam arıyor gel burda kal kar tatili vardı niye gelmedin nasil geliym dedim arabayla 1,5 saat sürüyor nerdeyse eee çocuklar senin kizini ozledi zaten dedim kizim okula gidiyor aman ana okulu gondermesen ne olur ıyide oraya gelince Sizinkiler aksama kadar okulda olucak benim kizimda sıkılıyor o zaman olsun ama bizim çocuklar ozledi sadece onların hisleri önemli sanki neyse dedim bu haftasonu kar olmazsa ggelebiliriz eee kac gun kalicaksin ne kalması dedim gelip donucem neye yarar o zaman hic gelme iyi dedim gelmem

Başladı bu kez bizde hamile olduk hep gidip geldim anneme iyide senle annem arasında bi sokak var dalgami geciyosun ayrıca kaldigim zaman dönünce evde bi ton is birikiyor zorlanıyorum bu seferde

Ayrıca en son ablama gittiğim de kahvaltida hamur kizartiuodu midem bulandi kokudan ve Afedersiniz kustum ona bile laf etti ablamin evini silmemisim o evi supururken herkes hamileymis kimse benim gibi yapmiyomus gitsem yine aynı muhabbetler olucak bari kendi evimde rahatim hastaysam ayaklarımi uzatip yatıyorum orda bi dk otursam resmen gozune batiyorum Hepsini geçtim 7 yıllık evliyim zaten kimsede kalmam mecbur olmadikca sevmiyorum başka yerde kalmayi
Annem is yapma konusunda ablam gibi dusunmuyor ama istiyorki hrp orda kalayim hatta oraya tasinsak süper olurmuş esimin isi uymuyor ayrıca asla kendi aileme yakin oturmam benim annem ve ablam benim evimdeki bardaklarin yerine bile karisirlar bide yakin olsak düşünemiyorum
Telefonu suratima kapattı ablam hemde bagira cagira anlaşılan ilk dogumumda olduğu gibi bunda da benden önce lohusa depresyonuna girecekler listesi hazır.
Bunaldim yaaa napicagimi şaşırdım artık siz söyleyin ne desem yaranamiyorum ben , bendemi sorun var...

Bence gereğinden fazla muhabbeti uzatıyorsunuz ve dikkate alıyorsunuz insanları.
Kendi aileniz bile olsa sizi üzdüklerini bile bile dinliyorsunuz konuşmaları.
Ben olsam hiç uzatmam.
Açıklama da yapmam.
Ne diye üzücem ki kendimi geldin,gelmedin,az kaldın,çok kaldın,iş yap,yapma muhabbetlerini.

Ablanız neden sizin hep orda kalmanızı istiyor.
Siz hamilesiniz ve eniştenizin yanında rahat edemezsiniz ki.....

Eniştem yok ablamla ayrıldılar daha dogrusu davaları devam ediyor ama o evde degilde yinede bu ısrar beni yordu artık

Bu arada ablam benim evime geldiğinde bir tane bardak bile kaldirmaz yattigi yatağı dahi ben toplarim :)

Sorun sende değil arkadaşım anlayıssızlar oyuzden hepimizde az çok yasadık bunları. Uzulme evınde otur kımseyede gitme kafan rahat olsun.insan kaldıramıyor hamıleyken

Bence gereğinden fazla muhabbeti uzatıyorsunuz ve dikkate alıyorsunuz insanları.
Kendi aileniz bile olsa sizi üzdüklerini bile bile dinliyorsunuz konuşmaları.
Ben olsam hiç uzatmam.
Açıklama da yapmam.
Ne diye üzücem ki kendimi geldin,gelmedin,az kaldın,çok kaldın,iş yap,yapma muhabbetlerini.

Çoğunlukla gecistiriyorum zaten ama bitmiyorki hep ayni muhabbetler

Ablana biraz fazla yüz vermişsin, artık evli olduğunu ve kendine ait bir hayatın olduğunu en kısa zamanda hatırlat. Koca kadınsın, yakında anne olacaksın bu ne çocuk azarlar gibi telefonu yüzüne kapatmak? Çok ayıp gerçekten.

Tavrinizi net olarak koyun ablanın buyugunuz olması size istediği şeyi söyleme hakkını vermez aileniz bile olsa mesafenizi koruyun ki sizden birazda olsun cekinsinler ben sahsen annem ve kardeslerimden başka kimse yok çok duskunum onlara ama yeri geldiğinde de mesafesi koyarım biliyorumki onlarda benden cekinirler

Erken doğum riskimden haberi var cevap: Türkiyedeki tek doktor benim doktorum değilmiş

sen çok alttan alıyorsun ondan geliyorlar üstüne
sen de lafını yapıştır çekinme
ille kırıcı olarak yapmak zorunda değilsin bunu ama net ol yani cümlenin sonuna noktayı koy ki konuşamasınlar üstüne

O gelsin sana baksın,hiç yol yordam öğrenmemiş mi ablan?

Ben onun butun dogumlarinda peşinden ayrilmadim her seyine yardım ettim çünkü ablam o oyle olması lazım sonuçta o benim ilk dogumumda bile 1 hafta sonra geldi evdeki yabancı misafirlerim bile kendi cayini kendi alirken ablamin hep ayagina hizmet ettim abla gibi dsvranmadi acikcasi

Ablan sonucta umursamaz olmani tavsiye ederim ben de hamileyken cok sıkıntı yasadim annem bile bana laf etti tek hamile sensin sanki bak su da hamile kipir kipir sen anca yat vs vs ama kafama takmadim uzulmedom de annem sonucta dogum yaptim o lafkar geldi gecti

Tavrinizi net olarak koyun ablanın buyugunuz olması size istediği şeyi söyleme hakkını vermez aileniz bile olsa mesafenizi koruyun ki sizden birazda olsun cekinsinler ben sahsen annem ve kardeslerimden başka kimse yok çok duskunum onlara ama yeri geldiğinde de mesafesi koyarım biliyorumki onlarda benden cekinirler

Aslında biz ablamin boşanma sorunlarından dolayı kardesleri olarak hepimiz ne dese alttan aldik oda tepemize çıktı sorunları bitti gibi en azından dava sonuclanmasa bile üzerinden yıllar geçti ilk gunlrrdeki hhayattaa kuskunlugu geçti ama verdigimiz tavizler basimiza is acti

sana ilgi gösterilecek diye kıskanıyor olmasın
herkes hamile kalıyor doğru ama kimi çok bulantılı erken doğum tehlikeli
kimisi de maşallah hiç anlamadan geçiriyor
bünyeden bünyeye değişiyor
senin yanına gelince daha da yoruluyorum abla benden çok sen lohusa depresyonuna giriyorsun de geç
kafaya da takıyoruz herşeyi olan bebişlerimize oluyor.. onlar da üzülüyor
kırmadan bağırıp çağırmadan konuşusan içine de bişey dert olmaz canım

Ablan sonucta umursamaz olmani tavsiye ederim ben de hamileyken cok sıkıntı yasadim annem bile bana laf etti tek hamile sensin sanki bak su da hamile kipir kipir sen anca yat vs vs ama kafama takmadim uzulmedom de annem sonucta dogum yaptim o lafkar geldi gecti

Inanki hic yatmiyorum bunu annem kayinvalidem bile kendini çok yipratiyosun diye söylüyolar o ablamin evimi silmiyosun dedigi zamanda 3 aylik falan hamileydim en beter donemimdi

X