sadece ölmek istiyorum ...

Fosforlukuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
1.404
831
Evet arkadaslar duydugunuz gibi en zor yada en kolay bilmiyorum ölmek istiyorum. 2 yillik evliym. 9aylik kizim var. Evlendigim gunden beri sorunlar bitmedi bitmiyo. ortada hic bi sebep yokken baslayan tartismalar kavgalar hakaretler aglamalaar zirlamalar ve karsisinda vicdansizliklar .. herkesin herseyi duymasi , tum herkesin laf sahibi olmasi .. tukendigimi hissediyorum artik. Esimden gun gectikce daha cok soguyorum

ölmek bir çözüm değil ki?
Eşini karşına alıp "neden ?" diye sormadın mı?
neden herkez karışıyor neden bir sebep yokken tartışasınız bence bir sebep var ama çook önceden içinize attınız ve en olmadık zamanda nüksetti . eşinizi karşınıza aın konuşun birbirinizi eletirin eksi ve artıları bir kağıda yazın neleri değiştirebilirsiniz neden böyle oldunuz ? kendinizden önce çocugunuzun geleceği için iletişim kurun iletişimsizlik insanı hayatta sogutur

Sen anneesin herseyden önce sana birsey olsa kızın nolçak,Ailenizi düşündünüz mü ? sorunlar hayatımızda hep var bunlardan kaçamayiz, birbirinizi tanımadan çocuk yapıyorsunuz evlilik 2 nizin emeği ile ayakta durur tek kişinin emeği ile değil, problemlerini 3 kişileri araya koyup çözülmez sağyı sevgi bittikten sonra o evlilik ayakta durmaz ayrılınca kendinize yeni bir hayat kurun pes ettiyseniz anne olduğunuzu unutmayın saçma sapan şeyler düşünmeyin

Bi tartisma olsa herkes duyuyo herkes ariyo akil vermeye calisiyo. En son olayda esim ailemi aradi gelin kizinizi alin diye. Aannem ve babam geldiler ama esim alin kizinizi diyemedi. Tartismamizi soyledi sadece. Cok zoruma gitti. Ben bi kez bile aileme sorunumu anlatmadm. Bilmesinler uzulmesinler esime tavirli olmasinlaar diye. Ama onun tum ailesi hemen herseyi duyuyo. Onlara kotu diyemem kesinlikle esimin ailesinden cok memnunum ama yetmiyo iste. Babam her turlu arkamda ama o kadar sinirlerim bozuk ki artik hic biseye gucum yok. Ne devam etmeye ne ayrilip yeni bi sayfa acmaya. Cok uzuluyorum kendimi hasta etmekten korkuyorum. Elimi kolumu baglayan sadece kizim dayanamiyorum katlanamiyorum

1. Eger gercekten olmek istese idin buraya yazma zahmetinde bulunmaz ve derhal yapardin.. demekki bunu sadece cumlende bir fiil olarak bulunduruyorsun.. bu da senin yasamak istedigini belli ediyor.. neyse..
2. Esin aileni aradi ve kizinizi gelin alin dedi.. ardindan aileniz geldi ve hersey tatliya baglanip; hadi kizim eziyet gormeye memnuyetle devam et.. bak biz kocani ikna ettik ve senin ne kadar da sahipsiz oldugunu gosterdik.. hadi bize eyvallah, ne yaparsaniz aranizda halledin diyip eve mi donduler.. Mutsuzlugunu farketmediler mi yada kocanin piskinligini??
Sahsen benim kizim olsa idi yerinde o evi kocasinin basina yikip hatta tek kelimesini bile dinlemeden elinden tuttugum gibi eve suruklerdim.. zira sorun ne kadar da buyuk olsa bu; gelin alin kizinizi kelimeleri kadar asagilik ve rezilce olamaz.. bi kadin ve ailesi bu kadar rencide edilemez..
3. Kizin ile alakali oldugunu dusunmuyorum.. Yine zira gozunde bu is gercekten bitmis olsa idi hala o evde durmaz; kizinla daha mutlu ve daha saglikli bir hayata baslamis olurdun..
acaba yoksa senin bu evlilikle ilgili hala bi takim umutlarin olabilir mi??
Allah yardimcin olsun..

1. Eger gercekten olmek istese idin buraya yazma zahmetinde bulunmaz ve derhal yapardin.. demekki bunu sadece cumlende bir fiil olarak bulunduruyorsun.. bu da senin yasamak istedigini belli ediyor.. neyse..
2. Esin aileni aradi ve kizinizi gelin alin dedi.. ardindan aileniz geldi ve hersey tatliya baglanip; hadi kizim eziyet gormeye memnuyetle devam et.. bak biz kocani ikna ettik ve senin ne kadar da sahipsiz oldugunu gosterdik.. hadi bize eyvallah, ne yaparsaniz aranizda halledin diyip eve mi donduler.. Mutsuzlugunu farketmediler mi yada kocanin piskinligini??
Sahsen benim kizim olsa idi yerinde o evi kocasinin basina yikip hatta tek kelimesini bile dinlemeden elinden tuttugum gibi eve suruklerdim.. zira sorun ne kadar da buyuk olsa bu; gelin alin kizinizi kelimeleri kadar asagilik ve rezilce olamaz.. bi kadin ve ailesi bu kadar rencide edilemez..
3. Kizin ile alakali oldugunu dusunmuyorum.. Yine zira gozunde bu is gercekten bitmis olsa idi hala o evde durmaz; kizinla daha mutlu ve daha saglikli bir hayata baslamis olurdun..
acaba yoksa senin bu evlilikle ilgili hala bi takim umutlarin olabilir mi??
Allah yardimcin olsun..
Oncelikle tesekkur ederim ilk olarak kendimi oldurucem demedim sadece olmek istiyorum dedim bunu yapicam demedmm inancim geregi yapmam da zaten. Intihar edicem kendimi oldurucem vs gibi bi cumlede bulunmadim. Ikincisi esim ailemi aradi niyeti gelip beni almalariydi.telefonda gelin alin kizinizi demedi. Baba bize gelir misiniz dedi. Gece saat 1 gibiydi zaten hemen karsi apartmanda oturduklari icin geldiler. Ben agliyodum babam bana sordu ben anlatmadim esim anlatti ve ailem bana hak verdi. Esimi kesin bi dille uyardilar. Ayrica esim bence sandi ki ailem benim arkamda durmayacak destek olmayacak. Ailemin arkamda oldugunu anlayinca alin gidin bile diyemedi. Cunku babamin konusmasindan kendi de korktu. Son olarak herseye tabiki kizim icin katlaniyorum tek sebep bu. Cunku annesiz babasiz buyumenin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Umarim biraz olsun kendimi anlatabilmisimdir

Olunce esin ile sorunlarindan kurtulacagini saniyorsun. Sorunlar cozulmuyorsa, esinden bosanarak hem ondan hem sorunlarinizdan kurtulabilirsiniz.
Siz olunce 9 aylik yavrunuz ne olacak? Belki bir kotu uvey annenin elinde perisan olacak.Herseyden cok bunalmis olbilirsiniz ama olerek hicbiseyden kurtulamazsiniz.Allah yardimciniz olsun,feraha ulastirsin.

Oncelikle tesekkur ederim ilk olarak kendimi oldurucem demedim sadece olmek istiyorum dedim bunu yapicam demedmm inancim geregi yapmam da zaten. Intihar edicem kendimi oldurucem vs gibi bi cumlede bulunmadim. Ikincisi esim ailemi aradi niyeti gelip beni almalariydi.telefonda gelin alin kizinizi demedi. Baba bize gelir misiniz dedi. Gece saat 1 gibiydi zaten hemen karsi apartmanda oturduklari icin geldiler. Ben agliyodum babam bana sordu ben anlatmadim esim anlatti ve ailem bana hak verdi. Esimi kesin bi dille uyardilar. Ayrica esim bence sandi ki ailem benim arkamda durmayacak destek olmayacak. Ailemin arkamda oldugunu anlayinca alin gidin bile diyemedi. Cunku babamin konusmasindan kendi de korktu. Son olarak herseye tabiki kizim icin katlaniyorum tek sebep bu. Cunku annesiz babasiz buyumenin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Umarim biraz olsun kendimi anlatabilmisimdir
bak tatlim ikinci yazdiklarini tekrar gozden gecir.. Bu mesele oyle demedim boyle dedim meselesi degil.. kendine ne kadar deger verdigin ve ne kadar guvendigin meselesi.. esin alin kizinizi bile diyememis guya? Sence bu aradaki ucurumu ve saygisizligi gormek icin bile yeterli degil mi?? Sonucta esinin neyi kastettigini sen bilirsin.. ve kizinin da birbirine deger vermeyen hirgur bir aile ortaminda; belki de daha kotu bir hale girecegi yerde daha mutlu olacagina inaniyorsan; allah yolunu acik etsin..

Evliliğin ilk zamanları hakikaten zor. Bir de çocuk yapmışsınız hemen.
Ben de çok darlanırdım. Sürekli iş, ev, yemek, çocuk, yorgunluktan sinirlerim bozulurdu. Ailenizin geldiği gece onlara gitseydiniz, eşiniz de siz de kafa dinlerdiniz, olayları bir daha muhakeme ederdiniz. Bir ara baş başa yemeğe filan çıkın çocuğu almadan. Kendinizi daha iyi hissedersiniz. Kötü anıların üstünü iyi anılarla örtmek lazım.

Kusura bakmayın da küçük ve anneye muhtaç çocuğu olan kadınların öyle intihar lüksü olduğunu düşünmüyorum. Ölmek isteyecek kadar kötü hayatınıza neden bir de sabi soktunuz? Ergenlik çağında değisiniz değil mi, onların bunalım laflarıdır bunlar. Koskoca kadın olup annelik sorumluluğu da aldıysanız, çocuğunuzu düşünerek çözüm odaklı olmanız gerekir. Gidin tedavi olun. Evlilik terapistine gidin. Ya da boşanın.

belki yazmissindir okumadim bütün yorumlari ama merak ettim esinin sorunu nedir? cünki elle tutulur bir sorun varsa ortada konusarak, terapiye gidilerek felan atlatilir ama gercekten olanlar sebepsiz yere ise bu evliligi sürdürerek hem kendine hemde minik kizina üstelik ailene bile haksizlik yapmis olursun.
ne bicim bi hakaretdir bir babayi arayip gelin kizinizi götürün demek, yazik degilmi o insanlarada
Allah yardimcin olsun

Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederm. Dun gece yazamadm cunku evi terkettim. Hemen hamile kalmak bende istemedim bi cesit koruma yontemiyle malesef ki hamile kaldim. Sorunlarimizi anlatmak isterim tabiki ama inanin elle tutulur hic bi sorunumuz yok. Karsilikli oturup adam akilli konusamiyoruz anlasamiyoruz. 2 dakika konussak 3. Dakikada tartismaya basliyoruz. Esim cok insafsiz biri. Bana git baska yerde agla zirla diyebilen biri. Kaldi ki bu hamilelik voyunca da boyleydi. Hamilelikte bunu yapan daha bu hayatta neler yapar neler. Suan babamin evindeyim.bugune kadar hicbisey anlatmamistim ama sabaha kadar oturdum anlattim. Ben artk icim rahat olsun istiyorum. Pisman degilim. Pisman olacagimi da sanmiyorum. Kv kp aradi babami bi orta yol buluruz dedi. Ama babam kesinlikle artik bu is olmaz bitti ben kizimi sokakta bulmadim geri donusu yok bu isin dedi ve artik gondermek istemiyo bende gitmek istemiyorum umarim bundan sonrasi icin kizimla hayatimiz guzel olur

Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederm. Dun gece yazamadm cunku evi terkettim. Hemen hamile kalmak bende istemedim bi cesit koruma yontemiyle malesef ki hamile kaldim. Sorunlarimizi anlatmak isterim tabiki ama inanin elle tutulur hic bi sorunumuz yok. Karsilikli oturup adam akilli konusamiyoruz anlasamiyoruz. 2 dakika konussak 3. Dakikada tartismaya basliyoruz. Esim cok insafsiz biri. Bana git baska yerde agla zirla diyebilen biri. Kaldi ki bu hamilelik voyunca da boyleydi. Hamilelikte bunu yapan daha bu hayatta neler yapar neler. Suan babamin evindeyim.bugune kadar hicbisey anlatmamistim ama sabaha kadar oturdum anlattim. Ben artk icim rahat olsun istiyorum. Pisman degilim. Pisman olacagimi da sanmiyorum. Kv kp aradi babami bi orta yol buluruz dedi. Ama babam kesinlikle artik bu is olmaz bitti ben kizimi sokakta bulmadim geri donusu yok bu isin dedi ve artik gondermek istemiyo bende gitmek istemiyorum umarim bundan sonrasi icin kizimla hayatimiz guzel olur

Canım isterdim ki bir aile böyle bozulmasın... Rabbim verdiğin kararı hayırlı kılsın inşallah sen ve kızın için... Huzursuz kavga gürültülü bir otamda büyümesindense ayrı anne baba ile mutlu huzurlu bir ortamda büyümesi daha iyi onun için.. Bir ortta yol yoksa zaman harcamaya da değmez zaten.. Oluru varsa belli olurdu az çok... Rabbim utandırmasın... Allah'a emanetsin..

Canım isterdim ki bir aile böyle bozulmasın... Rabbim verdiğin kararı hayırlı kılsın inşallah sen ve kızın için... Huzursuz kavga gürültülü bir otamda büyümesindense ayrı anne baba ile mutlu huzurlu bir ortamda büyümesi daha iyi onun için.. Bir ortta yol yoksa zaman harcamaya da değmez zaten.. Oluru varsa belli olurdu az çok... Rabbim utandırmasın... Allah'a emanetsin..
Cok tesekkur ederim bi orta yol olsaydi kizim icin denemeye degerdi ama malesef ki yok bitti hersey

X