- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Benimki kabul etmese boşayacaktım. Hani şaka falan değil ya da blöf çekmedim. Hem iş hem evle ilgilenmek bence çok zor. Çocuk büyükmüş, sakın yemeğinden falan geri kalma. Tabi sorun yemek yemek değil onu çok iyi biliyorum. Ne anladım öyle evlenmekten…biraz benim evliliğimi andırıyor, zira eşim de şahane babalık yaptığını düşünse de aslında sanki komşu çocuğuyla oynar gibi 10 15 dk çocukla oynuyor hepsi o. tüm yük benim üstümde. ama ona göre çocuk artık kreşe gittiği için ve gitmediği günlerde kayınvalidem h.içi gelip baktığı için bende yük mük yok. halbuki çalışıyorum, onun kazandığı kadar olmasa da para kazanıyorum. işi yoğun, mesai kavramı yok. bazı günler ofise gidiyor bazen evden çalışıyor, abidik gubidik saatlerde toplantıları oluyor. çalışmadığı saatlerde de kanepede uzanmak en büyük hobisi. evden çıkmadan ekmeğini ver suyunu ver yıllarca yaşayabilir. ev işlerine yardımcı olmadığını söylememe gerek yok herhalde. bir paylaşmımız kalmadı, bugün beni okuldan aldı mesela kayınvalidem evde çocuğa bakıyor. gel dedim balıkçıya gidelim akşam yemeği yiyelm ne zamandır balık yemedik başbaşa da bir yere gitmedik. istemedi. üşendi, eve gidip dinlenecekmiş vs vs... adam artık ruhumu sıkıyor. seninkinden farklı olarak ben bu adamı hayatta evlilik terapisine götürmeye filan ikna edemem çünkü böyle şeylere inanmıyor komik buluyor. dahası bir problem görmüyormuş. ben mızırdanıyorum sadece ona göre. her evlilik aşağı yukarı böyleymiş ne bekliyormuşum vs vs....ayh yazarken baygınlık geldi. normalde de ruhuma baygınlık getiriyor zaten.
Ay benimki o konudan dolayı otomatiğe almışKeyfi bilir unutmasın ben çok uyardımşimdi ben de öderim de benim karttan ödeme parası alıyorlar bir de benim kartı çok kullanmıyoruz. Tüm ödemeler tek hesaptan oluyor. Her şey otomatik ödemede bir bunu ayarlamiyor yapsın
Şu an mesela ağlıyor. Sebepsiz. Uyumamaya da direniyor. Nabam anam babam saldım ortalığabubendegilim sizi su an o kadar iyi anliyorumki ve bende 3 tane en küçüğü dış cikartiyo sabahtan beri kucagimda ismirmayi ve saç yolmayi gozlugume saldırmayı çok seviyo ve bakalım bilin ne eksik hayatımda demem o ki en iyisi psikoloğa gitmek kendiniz için yapın bunu dünya yansa aman modundayim su ara
Bezi üstün başarı ile ters takmışlığı var hdhshsBen cok calısıyor olayını bahane olarak görüyorm erkeklerde.
Benim esim vardiyalı calısıyor.
Etrafımda bikac aile daha var vardiyalı calısan.
4-12 de adamlar dünyayla baglantılarını kesip uyuyorlar.Evden cıkamayan arkadaslarım var esi 4-12 deyken.Uyuyormus adamlar.Hayır aksm kacta yatıyorsn normalde 23-24.00 e 1 de isten geldi,8 saat uyusun kalksın yani.
Benim esim de 1 yıl 4-12 de cocuk baktı
Ben yarım gün calısıyorm 14.30 da evdeyim 1 yıl sabah 9 öglen 14.30 cocuk baktı krese baslayana kadar.
Hala da krese gidemediği zamsnlarda hasta flan oldugında 4-12 deyse o bakar.
Yani özetle bu bahane bence cok calısıyorm.
Calısmadıgı zamanlarda yardımcı olabilir.
Kendi isiymis mesela aksm erken cıkıp cocugu devralabilir.
Bana hep sey dediler,aa babaya nasıl bırakıyorsn altını flaan degistiremez.
Niye degistiremesin gayette degistirdi,banyosunu bile yaptırdı yeri geldi.
Ama aralarında bir bag var,sırf o bag icin bile iyiki bırakmısım diyorum.
Bunu yememeni öneririm. :)Bezi üstün başarı ile ters takmışlığı var hdhshs
Yapar. Her şeyi beklerim ondan. Adam nasıl olmuşta doğmaya üşenmemiş yeminle anlamıyorumBunu yememeni öneririm. :)
Benim eşime iş kilitleme taktiğim bunlar. Bilerek yap-a-mam, beceremiyorum, ay olmadı, sen yapabiliyorsun. Ay ben korkuyorum tutamadım diye diye çocuğun bebeklikten beri banyo işi babasında. :)
Bebekken de bezi ben 5 değiştirdiysem eşim 10 değiştirdi. Yapan biri varken yapmazlar, nasıl olsa sen yaparsın diye. Yapama biraz. :)
Yapar. Her şeyi beklerim ondan. Adam nasıl olmuşta doğmaya üşenmemiş yeminle anlamıyorum
kız şu sitedeki avukatlar özelden yazmadı mı hiç?valla ben olsam yazardım her hafta boşuyorsun adamı sonra da geri alıyorsunnn.şener şenle levent kırca ve perran kutmanın bir filmi vardı.durmadan boşanmaya karar verip sonra canım kocam canım karım diyorlardı.valla senin durum aynen böyle.dursun adam ayolllYapar. Her şeyi beklerim ondan. Adam nasıl olmuşta doğmaya üşenmemiş yeminle anlamıyorum
Ayy inanılmaz güldümmmmkız şu sitedeki avukatlar özelden yazmadı mı hiç?valla ben olsam yazardım her hafta boşuyorsun adamı sonra da geri alıyorsunnn.şener şenle levent kırca ve perran kutmanın bir filmi vardı.durmadan boşanmaya karar verip sonra canım kocam canım karım diyorlardı.valla senin durum aynen böyle.dursun adam ayolll
Ben kocama o görevi devretsem her hal çocuk evlenmeye yakın çıkarırdıMümkün olsaydı hamilelik ve doğumu da beyime kilitlerdim de işte mecburen bebemi ben taşıdım artık.
Köfteci Ysf diye hayal etmiştim hskslslsndlsşsMc donald. Hshsjshhshs
O kadar büyük oynayamadım hxjsjjdKöfteci Ysf diye hayal etmiştim hskslslsndlsşs
mc ci ben de hayal edemedim adamı.şöyleee ünlülerin gittiği kebapçı işletiyordur diyordumKöfteci Ysf diye hayal etmiştim hskslslsndlsşs
O zaman seyyar dürümcü desen daha inandırıcı olurdu kankaO kadar büyük oynayamadım hxjsjjd
adam iyi kazanıyor diyor.dürümcünün karısına benziyor mu kadın?O zaman seyyar dürümcü desen daha inandırıcı olurdu kanka
Benim de kafamda öyle bi imaj oluştumc ci ben de hayal edemedim adamı.şöyleee ünlülerin gittiği kebapçı işletiyordur diyordum
Mc don.da çalışan adamın karısına da benzemiyoradam iyi kazanıyor diyor.dürümcünün karısına benziyor mu kadın?
o da doğru.mc lerde hep gençler çalışıyor sahiplerini hiç görmedim ki ben.Mc don.da çalışan adamın karısına da benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?