Saf olduğunu düşündüğüm bir kv var yani iyi niyetli.ama öyle şeyler yapıyor ve söylüyorki kafam karışıyor.yeni dogum yaptım bana bakmaya geldi bebekle aynı odada kalmak istediğini söyledi gerekçe ben rahat uyuyacakmısım birde başedemezmisim.(komik) ayrıca Çok sinir bozucu.tabiki izin vermedim.yeni eve taşındık benim isteğimle, tlfda muradına erdinmi dedi.iyi niyetle demis olabilirmi.takmış gibi yatak odama ikidebir temizleyelim diyor.daha bunun gibi bir çok şey var.her isime karısıyor anneliğime bile.emzirmemden tutun her şeye karıstı.üstelikte ısrarcı kızdığım halde karışma huyundan vazgecmiyor. beni izliyor evde sürekli açık arıyor gibi hissediyorum.sizce bunların hepsi iyi niyetten mi.eşim öyle diyor.yasını almış çalışan bir bayanım karışılmak hoşuma gitmiyor.bazen ona kızıyorum bazen kendime ona kızdıgım için..annem çok saygılı izinsiz odama dahi girmez.eşim o senin annen huyuna geçmiş diyor.her seye eşim için sabrederim ama bebek mevzusuna gelince kabullenemedim.bence çok saf farkında bile değil yaptıklarının yanlıslığından evinde iyi ağırlar aileme karşı saygılı.uzun yazıyorum ama sanırım bu cesareti eşimden almış olabilir.evliligimizin ilk zamanlarında ilk kavgamizi annesine anlatmıstı ben kimseye anlatmamıstım bu cesaretle mi aceba bu rahatlık
şimdi her şey yolunda ama iste o hatayı yapmamalıydı.siz ne düşünüyorsunuz.saf mı yoksa...