Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar başından böyle birşey geçen varmı şiddetli mide ve sırt ağrılarımin sebebi taşmış şimdi ne yiyip ne icecegimi şaşırdım bebeğim beslenemiyecek diye korkuyorum sizler neler yapıyorsunuz?
Bulgur mayali yumurta yegidim gün mideme bir ağrı giriyor sırtıma yayılıyor ağrı cok şiddetli ve geceyi hastanede geçiriyorum ınş böyle birşey değildir sizinkiGecmis olsun agrilarini biraz tarif edebilir misin. Ben de supheleniyorum. Belirtilere bakarken rastladim konuna
Bulgur mayali yumurta yegidim gün mideme bir ağrı giriyor sırtıma yayılıyor ağrı cok şiddetli ve geceyi hastanede geçiriyorum ınş böyle birşey değildir sizinki
Evet yumurta yeme dedi dr zaten bebek bir şekilde aliyor da ben tekrar sancilanmaktan korkuyorum yediklerim tetikliyor cok sormuş gerçekten sizde kendi doktorunuzla konuşun derim ben bebeğe bakarken ultrasyonda sağ göğüs altına safra kesesinede baktiriverin benim bu zamanki ağrılarımi hep hamilelige baglamislardi en son sürekli bir gece boyunca kusunca anladılarBence beslenme konusunda tedirgin olmamalisin. Benim ikiz gebelik ona ragmen dr.larin hep soyledigi onlar senden aliyor sen kendine takviye etmis olursun yersen diye.
Bir de mesela yumurta rahatsiz ediyor bildigim kadariyla yumurtadaki protein yerine ete yonlendiriyorlar ya da bulgur mercimek mesela. Yerine takviye edilebilecek seyler var. Kafaniza beslenme kismini takmayin
canim ben bugun gittim dr.a usg de bobrek genislemesi cikti bakalim Rabbim sonumuzu hayir etsin.Evet yumurta yeme dedi dr zaten bebek bir şekilde aliyor da ben tekrar sancilanmaktan korkuyorum yediklerim tetikliyor cok sormuş gerçekten sizde kendi doktorunuzla konuşun derim ben bebeğe bakarken ultrasyonda sağ göğüs altına safra kesesinede baktiriverin benim bu zamanki ağrılarımi hep hamilelige baglamislardi en son sürekli bir gece boyunca kusunca anladılar
Cok geçmiş olsun amin ınş hayırlısıyla bir dogurLim da sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza alalım ınşcanim ben bugun gittim dr.a usg de bobrek genislemesi cikti bakalim Rabbim sonumuzu hayir etsin.
Cok geçmiş olsun amin ınş hayırlısıyla bir dogurLim da sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza alalım ınş