sag gogsumde findik buyuklugunde bisey var dokununca aciyor

MugeNur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
380
133
Merhaba arkadaslar baslikda dedigim gibi adetime 12 gun var ama sag gogsumde sag tarafinda ufak bi yuvarlak bisey var dokunca cok aciyor ve sag koluma ve sirtima agri yapmaya basladi hafta basi hastaneye gitcem yinede soruyum dedim anlayan varmi nedir bu ? Bu durumda olduysaniz bilgilendirirmisiniz

Geçmiş olsun. Kist olabilir. Diğer ihtimalin adını anmayalım.
Hiç ihmal etmeyin cumartesi günleri özel hastaneler öğleye kadar açık hemen doktora gidin.

bezedir anneminde var üzülmemeye dikkat et.. büyür.

Merhaba arkadaslar baslikda dedigim gibi adetime 12 gun var ama sag gogsumde sag tarafinda ufak bi yuvarlak bisey var dokunca cok aciyor ve sag koluma ve sirtima agri yapmaya basladi hafta basi hastaneye gitcem yinede soruyum dedim anlayan varmi nedir bu ? Bu durumda olduysaniz bilgilendirirmisiniz
Kisttir yüksek ihtimalle. Acilen bir doktora gidin.

bezedir. ama siz yine de bir doktra görünün... ilaç verir çabucak geçer :KK66:

Biz nedesek yanlış olur,en kısa zamanda genel cerrahi doktoruna gidin.Geçmiş olsun.:21::21:

Arkadaslar cok tesekkurler hemenngidicem doktora agrida yapiyor zaten allahimnkorusun insallah kotu bisey cikmaz

Arkadaslar cok tesekkurler hemenngidicem doktora agrida yapiyor zaten allahimnkorusun insallah kotu bisey cikmaz

Ağrı meme kanserinin çoookkkk ileri bir safhasında olur
ilk belirtinin ağrı olması çok çok küçük bir ihtimal yüzde bir
kötü huylu tümörler ağrısızdır belki kist, fibrokistik hastalık olabilir
tabii mutlaka usg çektirin iyi bir hastanede
geçmiş olsun
sonucu da buraya yazarsan seviniriz inş kötü bir şey çıkmayacak

Fibroadenom Fibrokist... doktora basvur bi an önce. benimde basima geldi. bsry yapmadı doktor zaten cok buyuk değilse yapılmıyor zararsız. sadeve kontrole çağırıyor. ama ne olur olmaz

Fibroadenom Fibrokist... doktora basvur bi an önce. benimde basima geldi. bsry yapmadı doktor zaten cok buyuk değilse yapılmıyor zararsız. sadeve kontrole çağırıyor. ama ne olur olmaz
dokununca beze gibi seye cok aciyor acirmi sizce ?

acı varsa korkmayın derler.
bende de vardı, korkarak dr. gittim mamografi ,ultrason netice fibrokistik yapı. rahatsız etmediği takdirde ellemiyorlar. zaten stresle çıkıyor, regl zamanları farklı yerlerde belirginleşiyor, sonra kayboluyor.
siz nerede yaşıyorsunuz, ilçelerde belediyelere bağlı mamografi merkezleri var, ücretsiz ve çok güzel ilgileniyorlar.

Son düzenleme:
25 yasindayim evliyim 1 kizim var cok sukur raahatladim biraz daha cok tsk ederim merkezde değilim ilcedeyim o yuzden merkeze gitmem gerek p.tesi gitcem insallah

Aynen arkadaslar fibrwadenom cikti kontrola cagirdi 6 ayda bir cok sukur korkulcak bisey yok demi

X