Sağ tarafa yatıp, kalkmaya çalışırken ağrım oluyor. Normal mi?

Tacsiz Prenses

Sakın görünüşe aldanma, görünüşte herkes insandır.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
308
137
Herkese selamlar. Dün ve bugün bu sorunla karşılaştım. Ilk gebeliğim belki normal ama ben bilmiyorum. Bilen varsa yardimci olun lütfen.

Dinlenmek için sağ tarafima uzanıyorum. Yarım saat sonra yada daha sonra kalkmak isterken karnımin tam sag tarafında, acısını tarif edemeyeceğim bi sancı, ağrı oluyor. Gaz desem gaz değil sadece sağda. Değişik bi acı. Sonra ayaklarımi uzatmak isterken de ağrı devam ediyor. Bir süre sonra geçiyor. Sanki birsey batar gibi sağ tarafım deliniyor gibi.
bu neden olur :KK17::110::KK43:

canim dinlenmek icin soluna yatmalisin.. gebelikte sola yatis makbuldur bebege en cok oksijen ve kan sola yatildiginda gider. Ben de soluma cok yattigim icin sol tarafim coook agriyoru kramp gibi oluyor batiyor. bi sikinti oldugunu sanmiyorum ama yine de dojtora bi sormak lazim

canim dinlenmek icin soluna yatmalisin.. gebelikte sola yatis makbuldur bebege en cok oksijen ve kan sola yatildiginda gider. Ben de soluma cok yattigim icin sol tarafim coook agriyoru kramp gibi oluyor batiyor. bi sikinti oldugunu sanmiyorum ama yine de dojtora bi sormak lazim
cok teşekkür ederim önerin için, bugün doktorumu arayacağım

canım bende de aynısı oluyor genelde sola yatıp uyumaya çalışıyyorum. dün sağ tarafıma dönmüşüm heralde aynı dediğin acıyla uyandım kalkıp biraz oturdum gezindim falan geçti. sanki bütün iç organlarım o tarafa yığılıp ezilmişler gibi bir şeydi benimkisi çok acayip bir şeydi ya

canım bende de aynısı oluyor genelde sola yatıp uyumaya çalışıyyorum. dün sağ tarafıma dönmüşüm heralde aynı dediğin acıyla uyandım kalkıp biraz oturdum gezindim falan geçti. sanki bütün iç organlarım o tarafa yığılıp ezilmişler gibi bir şeydi benimkisi çok acayip bir şeydi ya
Aynen bende de öyle oluyor. Doktorumu aradım öğlen, bir süre sonra kendi kendine geçiyorsa gazdir dedi.. Sadece tek tarafta gaz böyle ağrı verir mi bilmiyorum. Cuma günü detaylı ultrasonum var. O zaman tekrar soracağım

X