Sağlık Ocağı

Sağlık ocağına kayıt yaptıranlar var mı ben şimdi duydum. Aşı takibi vs orda yapılıyormuş. Gidip hamileyim mi demem gerekiyor :)
Ben öyle birşey yapmadım. Onlar beni aradılar. Hastaneye gittiğimde oraya hamile olduğun kayıt yapıldığı için sağlık ocağı beni aramıştı. Ben hiçbirşey yapmadım yani

Ben öyle birşey yapmadım. Onlar beni aradılar. Hastaneye gittiğimde oraya hamile olduğun kayıt yapıldığı için sağlık ocağı beni aramıştı. Ben hiçbirşey yapmadım yani
senin gidip kayıt yaptırman lazım ama gebeyim diye takiplerin aşıları ve bebek doğduktan sonra bebeğin aşıları yapılıyor.sen k.doğuma gittiğin zaman aynı zamanda aile hekimininde sistemine düşüyo dolayısıyla arıyolar ama ebelerin aramasını beklemeyin arkadaşlar kendiniz müracaat edin :KK66:

Sağlık ocağına kayıt yaptıranlar var mı ben şimdi duydum. Aşı takibi vs orda yapılıyormuş. Gidip hamileyim mi demem gerekiyor :)
Sana yakin bi saglik ocagida olur canm git benim kaydim yok kayit yaptirmak istiyorum de yönlendiriyolar

benim oturduğum yerde sağlık ocağına kaydım yoktu en yakın yere gidip gebeyim kayıt yaptıracağım dedim çok ilgileniyorlar bence sen de en yakın yere gidip bilgi ver ben kan tahlillerimi de artık orada yaptıracağım özelde para veriyordum hep.

Back
X