Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılar ücretsiz ki ?Doktorlar, hemşireler yaptıkları her aşıdan ekstra para alıyorlar, o nedenle aşıyı övüyorlar yazmışlar burada da. Yuh! Hiç inanmadım buna.
El kadar sabiye hepatit yaptırmamışlar, nasıl mücadele edebilir o minik beden?
Aşı yüzde yüz korumuyor diye biliyorum,aşı olanda olmayanda hastalanabilir ama aşı olan daha hafif atlatıyor diye duymuştum. Arkadaşım rota virüsü aşısı yaptırmamıştı çocuğuna (ücretli bir aşı,isteğe baglıydı o zaman,şimdiki durumu bilemiyorum) rota virüsüne yakalandı çocuğu ve çok ağır atlattı. Başka bir arkadaşımın kızının aşısı vardi o hafif atlattı.
Yaptırmamak bir tercihtir,ben yaptırdım ama yaptırmayana neden yaptırmıyorsun demem diyemem. Sonuçta ucu çok açık ve farkli farkli yaklaşımlar mevcut bu aşı konusunda. Baya kafa karıştıran detaylar okumuştum bir yerlerde ama ben kendi adıma risk almadım,yaptırdım.
Şu sıralar özel hastanelerde özel aşıları tavsiye ediyormus çocuk doktorları.. suriyeli cocuklardan bulasabilecek bir hastalik adi vererek ve bu hastaligi hic duymamistik kizamik ve kırım kongo karisiminin kötüsü diye fln bir hastalik isimiydi..yani hic vaka yok olsa saglik bakanligi önlem alir duyuru yapar..niye böyle bir mikrop aşısını durduk yere çocuga verelimki..ticarete dönmüş saglik...
Vatandasa ucretsiz ama ulkeye girisi parayla oluyor neticedeAşılar ücretsiz ki ?
Kimsenin bı rant sağladığı yok hatta Avrupa'da daha sıkı asi mevzusu
Bilmeden konuşuyorlar asi çocuğu korur yaptırmamak çok büyük risk
Aşılar ücretsiz ki ?
Kimsenin bı rant sağladığı yok hatta Avrupa'da daha sıkı asi mevzusu
Bilmeden konuşuyorlar asi çocuğu korur yaptırmamak çok büyük risk
Bu konuda cok sey duydum..icinde sacma sapan seylerin oldugunu soyluyolar bu yuzden cocuklarin zehirledigini soyluyolar.. kimidide dogal yasamdan yana.. yaptirmiyor.. ben cok ikilemde kaliyorum her seferinde..
Vatandasa ucretsiz ama ulkeye girisi parayla oluyor neticede
Benim bi tanidigim var o da yaptirmiyor cocuk tas gibi..ben asilarinj yaptiriyorum cok hasta oluyolar.. bunlar icin degil tabii asilar..uzun vadeli hastalik yaptigi soylenilenler arasindabir manken vardı merve ildeniz mi ne.
te o zaman çıkmıştı bu aşı mevzusu . doğal yaşam komün halinde yaşamaya başlayıp kızınada aşı yaptırtmamıştı.
bir manken vardı merve ildeniz mi ne.
te o zaman çıkmıştı bu aşı mevzusu . doğal yaşam komün halinde yaşamaya başlayıp kızınada aşı yaptırtmamıştı.
Soyle bi durum varki hepsi yaptiklari asiyi savunmak zorunda.. ucret olayi sacmaAma bunlar diyor ki aşıyı yapan hemşire ve bağlı olunan aile hekimi aşı başına prim alıyor. Yani bu da saçmalıktan başka bir şey değil.
Ben cok oldu yaptıralı o sebeple emin olamadım,bir ara devlet kapsamında yapılacak tarzı söylentiler vardı demekki hala ücreti mukabilinde yapılıyor. Yazık çok fena bir hastalık. Ben kızıma yaptırmadan önce hastanede bir bebek görmüştüm hastalığı kapan,o çocuk dakikalarca ağız dolusu kustu,mahvoldu kusmaktan,ne üzülmüştüm ona. Sonrasında dedim benim için yoruma açık değil,yaptırmak gerek kesinlikle diye ve iki doz olanıni yaptırmıştım. Bir ara memenjit hortlamıştı apar topar çağırdılar gittik yaptırdık. Kendi adıma aşıyı yaptırırım ihmal etmem,ama yaptırmayana da birşey diyemiyorum. Dedim ya tercih hoş ciddi yaptırımları vardı aşı yaptırmamanın,bir mahkeme mevzusu okumuştum bir yerlerde. Aşıyı yaptırmamak için mücadele gerekiyorRota hala öyle, ben yaptırdım. Arkadaşım kızına yaptırdı, oğluna yaptırmadı. Oğlan resmen hastanelerde süründü hastalıktan.
Komün yaşamı filan. Murakaminin romanı 1q84' te okuduğumdan beri tam benlik diyorum. Ah gece gece kendimi sokağa atıp yalnızlığa gömülesim geldi bakbir manken vardı merve ildeniz mi ne.
Kafam çok karışık. İçim hiç rahat değil bu konularda. Ne yapsak nasıl doğru bilgiye ulaşsak. Her doktorun kendi doğrusu bakış açısı var. Herkes taraflı anneleri düşünen Yok.![]()
Ben cok oldu yaptıralı o sebeple emin olamadım,bir ara devlet kapsamında yapılacak tarzı söylentiler vardı demekki hala ücreti mukabilinde yapılıyor. Yazık çok fena bir hastalık. Ben kızıma yaptırmadan önce hastanede bir bebek görmüştüm hastalığı kapan,o çocuk dakikalarca ağız dolusu kustu,mahvoldu kusmaktan,ne üzülmüştüm ona. Sonrasında dedim benim için yoruma açık değil,yaptırmak gerek kesinlikle diye ve iki doz olanıni yaptırmıştım. Bir ara memenjit hortlamıştı apar topar çağırdılar gittik yaptırdık. Kendi adıma aşıyı yaptırırım ihmal etmem,ama yaptırmayana da birşey diyemiyorum. Dedim ya tercih hoş ciddi yaptırımları vardı aşı yaptırmamanın,bir mahkeme mevzusu okumuştum bir yerlerde. Aşıyı yaptırmamak için mücadele gerekiyor
Metin Arolat'ın memesinden yoğurt yediği kadın.