Sağlik Sorunum

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar benim sıkintim kendimi bildim bileli burun kanamasi.
2008 de ozel bir hastanede temografi kan vs dahil herseye bakildi ve damar inceligimin oldugu soylendi.
surekli gunde 5 6 sefer kaniyor ve kanla beraber pihti da atiyorum.
acayip sorun haline getirdim cunku nerde geldigi belli olmuuor yolda bir anda sar diye bosaliyor hepsi.
anlamsiz bir durum bazen korkuyorim acaba ilerde birsey olur mu diye.
gece gece yataktan kaldiriyor bu kanama bazen hic hissetmedigim zaman sabah bir uyaniyorum yastik yorgan kan.
ne zaman gecicek bilmiyorum doktor yas oturunca gecer demisti sanki basindan savmak icin dedi 20 yasindayim daha ne yas oturmasi allah askina!.
herkezin aaa burnu kaniyor hasta mi acaba deyip o gozle bakisi.
ilk okul orta ve lisede cok aglamisligim var bu sebep yuzunden.
esimle yuruyuse cikicaz yanimda bir yigin selpakla cikiyorum mecburen ve bazen tutu veriyor yolda sar diye ustume aktigi oluyor bir sinirle lavabo arayisi bulamassak pecete dolduyoruz sagdaki soldaki herkez bakiyor ne oluyor diye.
Dogumdan sonra duzgun bir hastaneye gidicem iyice arastirilsin diye..
belki benim gibi ayni dertten muzdarip birine rastlarim diye yaziyorum..
iyi geceler Hoscakalinn :KK43:

Bir bilgim yok ama cok gecmis olsun.
Insallah kötü bir durum yoktur..
Kesinlikle iyi bir hastaneye gidin...

Sagol canim benim dogumdan sonra gidicem insallah yoktur sorun ama bir sorun olmasa bu kadar kan dokulur mu her gun bilmiyorum :KK43:

Ben mardine falan gitmistim. Orasi cok kuru ve sicak diye her gun burnum kaniyordu. Belki bulundugunuz yerden dolayidir. Inanin bilemedim.
Insallah onemli bir durum yoktur..

Ben mardine falan gitmistim. Orasi cok kuru ve sicak diye her gun burnum kaniyordu. Belki bulundugunuz yerden dolayidir. Inanin bilemedim.
Insallah onemli bir durum yoktur..

canim istanbuldayim nereye gitsem hep kaniyor bursa, edirne , tekirdag onla bir ilgisi olacagini sanmam.
kac senedir burdayim :KK43:
insallah yazdigin icin tesekkur ederim canim

bi akrabamız da bu durumdaydı 18 yaşında , doktor sigara içiceksin demişti..
ne alaka bilmiyorum ama öyle demişti..
sonrasın da sigara kullanmaya başlamadan kaza da kaybetmiştik allah rahmet eylesin..

size de geçmiş olsun başka doktorlara da görünün..

Geçmiş olsun, babamda da burun kanaması vardı, doktorlar sebebi yok deyip duruyordu. Burun kanaması sebepsiz olmaz, çok geç olmadan doğru doktoru bulduk ve böbrek yetmezliği olduğu ortaya çıktı.
İnşallah sizde önemli bir rahatsızlık yoktur ama peşini bırakmamanızı tavsiye ediyorum.
Araştırma hastahanesine gittiniz mi?

Hamilelik te kan basinci artiyor. Bu durumda kanamanin siklasmasi normal

Geçmiş olsun sakın ihmal etme doğumdan sonra akan kan iyice halsizleştirir seni. bir beyin cerrahisine git canım

bi akrabamız da bu durumdaydı 18 yaşında , doktor sigara içiceksin demişti..
ne alaka bilmiyorum ama öyle demişti..
sonrasın da sigara kullanmaya başlamadan kaza da kaybetmiştik allah rahmet eylesin..

size de geçmiş olsun başka doktorlara da görünün..

ogle yapicam canim dogumdan sonra egitim ve arastirma hastanesine gidicem bu arada basiniz sagolsun allah rahmet eylesin

Geçmiş olsun, babamda da burun kanaması vardı, doktorlar sebebi yok deyip duruyordu. Burun kanaması sebepsiz olmaz, çok geç olmadan doğru doktoru bulduk ve böbrek yetmezliği olduğu ortaya çıktı.
İnşallah sizde önemli bir rahatsızlık yoktur ama peşini bırakmamanızı tavsiye ediyorum.
Araştırma hastahanesine gittiniz mi?

benide ogle basindan savdilar canim kesin.
bende arastirma hastianesine gidicem canim dogumdan sonra

Kizlar bu sabah gene burun kanamasi ile uyandim yanliz lavaboya hafif egildim aksin rahatlasin die sag burnumdan kaniyordu sol gozum buglandi bir baktim aynaya gozumden geliyor kan gozumun ici dolmus 2 damla akti yanagimdan esimde yok nobetci bir daha gelmedi gozumdede sorun yok gibi suan ama korktum valla :KK43:

babamın da sebepsiz burnu kanardı sonra doktor kanayan damarı yaktı hemen 5 dklık bir işlemle ve artık hiç kanamıyor

babamın da sebepsiz burnu kanardı sonra doktor kanayan damarı yaktı hemen 5 dklık bir işlemle ve artık hiç kanamıyor

canim ya ben bu yasima kadar 25 ten fazla oldu yaktirali kaniyor kaniyor ve buyuk pihti parcalari dokuluyor ciger gibi bu sabah kanarken gozumden kan geldi 2 damla hayir olsun diyorum korkuyorum ben beyinden suphe ediyorum aslinda cunku bir yer degil iki burun deligimdende geliyor.

Jinekoloğuna durumu anlat seni yönlendirir

tamam canim sagolasin gerci yonlendirsede beyin filmi cekilemez ve bakilamaz gene k.b.ba yonlendiricek onlar da anlamiyor 3 doktora gitmistik 2008 de 3 ude sadece kamerada bakip damarlar ince kanar deyip gumusnitratli bir cubukla ince hep yaktilar ama gene akiyor iste.

X