günaydın hanımlarr
gunaydın sınemcımmm
eda bugun doktora gidecektı,hayırlı ve guzel haberlerle dönsün inşallah
onun mınıgı gösterecekmı bakalım cınsıyetını:)
kuzum sen transferini yap dinlen ,biz seni beklıyoruz ,hayırlısıyla sende kavuş bebeğine
ben hep evdeyim nede olsa
günaydın kızlarrrr
annecimmm hamilelik takvimimde 29.hataya girmiş oldugumu görünce gözlerimahada böyle aççıldı zaman su gıbı geçiyoru ,
32.haftadan sonra heyecanım doruklara ulaşıcak sanırım
Günaydin kizlar, evet eda için büyük güninsallah gösterir digeride ona göre alisverise baslarlar artik
Insallah canim
Masallah masallah cidden zaman su gibi geçiyor..
Topikimizin ilk hamilesi
Edaaaa nerelerdesinnnnnn
Of evdeyim mislinlik iyi bişi ama canı sıkılıyor insanın tek başına
ben geldim kızlar....
yanlış hatırlamışsınız randevum 2 deydi tabiki bekledik... ayrıca muayene de uzun sürdü resmen karnımı salladı bebiş göstersin diye veeeeeeeeeee 2. kızımız da gösterdi... ikiz kız anası adayıyım şu andan itibaren
doktorumuz bakarken kız isimleri önerimizi de yaptı derin ve deren diye eh baya uyumlu dur bakalım ne koyacağız...
uzun bir muayeneydi bebişlerin biri iyice yukarı çıkmış çok sevindim midemin bu kadar şişmesinden üzüntülüydüm ama çıkmış oralara kadar prensesim tabi bu zırtapoz olan prenses diğeri aşağıda yatay pozisyonda yine sakin sakin yatıyordu tatlı yiyip gitmeme rağmen... diğeri zaten oynaktı zorla gördük... sakin olanın eli kolu parmakları hatta kalp görüntüsü omurgası çok netti. oynak prensesim ise maşallah bir kolunu gösterdi doktor salladı artık beni zorla kalbinin sağlam olduğunu gördük en sonda da yine sallaya sallaya gösterdi prenses olduğunu... alttan da muayene etti bu kez rahim boyu ölçtü şu an rahim ağzını dikmeye gerek yok dedi çok sevindim. ayrıca 4 lü test içinde kan verdim...
en can alıcı kısım kilo artışım çok olmuş bu ay fırçanın büyüğünü yedim eşimde beni sağolsun şikayet etti çok tatlı yiyor ekmek yiyor diye... bir sonraki ay yine böyle kilo alırsam şeker yüklemesi yapıp diyetisyene havale edicem dediaslında doktorum baktı hiç belli olmuyorlar belirgin bir kiloda görünmüyor ama dedi sonra yazılan tartım sonucu birde eşimin gazıyla yüklendi... püfff diyetisyen listesi istemiyorum ben yaaa bu ay kasmam lazım...
eh bugün itibariyle kızlarımı mavi kıyafetleriyle hayal etmeye başladım napalım sıpalarım renk beğenecek kadar büyüyene kadar giyerler artık mavişleri
çokkkk duygulandim eda harika bisey bu mucizeler... Rabbim ikisinide saglikla kucagina almayi nasip etsin ay çok güzel anlatmissin çok duygulandim valla
Allah bagislasin iki prenses geliyor demek
Kiloda çok zorun degil be canim saglikli olun yeter
teşekkür ederim tatlım... doktorumuzun da iki kızı varmış baya uzun sürdü ultrason başında anı dinledik aynı zamanda benim 2. keratayı salladık...
hakikaten çok farklı yaaa dışardan biri görse eminim çok güler doktor eşim ben bakarken aaaaa elini gördüm aaa burası kalbi yok bu parmakları içimden espri bile yaptım bu baya baya insan yahuen çokta kalbini büyütüp gösterdi o nasıl bir kalp atışı gerçi kimde olsa böyle görsem etkilenirim bu ultrason nasıl birşey yaa renkli ultrason için henüz küçüklermiş bir sonraki aya göstereyim dedi.
kadın ultrasonu gezdirirken bile zırtapoz olan sanki tur dönüyor hissediyormusun dedi yok dedim herhalde yağ tabakam kalın hissedemiyorum dedim. herhalde hissetmeye başlayınca o zırtaapoz olan geceleri uyutmayacak beni içime doğuyor :18:
kız kilo sorun değil deme pehhh ne fırçalar yedim. herkesi boşver sen annesin karnındakileri hiçmi düşünmüyorsun bir sürü risk oluşturuyorsun neler neler dinledim valla öğlen yemedim bu saat oldu meyveyle mısırla geçiştirdim birde yulaf kepekli yoğurt yiyim bari yemekten önce belki doyurur doktor da nasıl soktuysa lafı ağzıma birşey alasım kalmadı
ben geldim kızlar....
yanlış hatırlamışsınız randevum 2 deydi tabiki bekledik... ayrıca muayene de uzun sürdü resmen karnımı salladı bebiş göstersin diye veeeeeeeeeee 2. kızımız da gösterdi... ikiz kız anası adayıyım şu andan itibaren
doktorumuz bakarken kız isimleri önerimizi de yaptı derin ve deren diye eh baya uyumlu dur bakalım ne koyacağız...
uzun bir muayeneydi bebişlerin biri iyice yukarı çıkmış çok sevindim midemin bu kadar şişmesinden üzüntülüydüm ama çıkmış oralara kadar prensesim tabi bu zırtapoz olan prenses diğeri aşağıda yatay pozisyonda yine sakin sakin yatıyordu tatlı yiyip gitmeme rağmen... diğeri zaten oynaktı zorla gördük... sakin olanın eli kolu parmakları hatta kalp görüntüsü omurgası çok netti. oynak prensesim ise maşallah bir kolunu gösterdi doktor salladı artık beni zorla kalbinin sağlam olduğunu gördük en sonda da yine sallaya sallaya gösterdi prenses olduğunu... alttan da muayene etti bu kez rahim boyu ölçtü şu an rahim ağzını dikmeye gerek yok dedi çok sevindim. ayrıca 4 lü test içinde kan verdim...
en can alıcı kısım kilo artışım çok olmuş bu ay fırçanın büyüğünü yedim eşimde beni sağolsun şikayet etti çok tatlı yiyor ekmek yiyor diye... bir sonraki ay yine böyle kilo alırsam şeker yüklemesi yapıp diyetisyene havale edicem dediaslında doktorum baktı hiç belli olmuyorlar belirgin bir kiloda görünmüyor ama dedi sonra yazılan tartım sonucu birde eşimin gazıyla yüklendi... püfff diyetisyen listesi istemiyorum ben yaaa bu ay kasmam lazım...
eh bugün itibariyle kızlarımı mavi kıyafetleriyle hayal etmeye başladım napalım sıpalarım renk beğenecek kadar büyüyene kadar giyerler artık mavişleri
Ohoo biseyler yemen lazim mutlaka öyle olmaz simdi gidip saglikli biseyler ye yoksa sekerin düser daha fena yiyeceklere saldirirsin
hahahah evet güzelim resmen insancik onlardaelleri kollari ayaklari kalpleri olan minik insanciklarin senin
Rabbim ne kadar güzel yaratmis ipince detaylarina kadar içimizde bir insan yetisecek diye ne kadar teferruat yaratmis sükürler olsun ki...
Demek göbüsünde halayda cekseler su an hissetmiyorsunbi kaç haftaya kadar hissedersin sanirim..
Bebekler hareket etsin diye doktorun sallamasida garip olmus
Bu arada çift yumurta ikizi oluyorlar degilmi tüp bebekle ayri ayri döllendigi için?
eda günaydın
kızlarınmı geliyorr,allahım evın içi cıvıl cıvılolucak desene ,
annen haberi alınca nasıl bir tepki verdi,
eşin şimdi mutluluktan uçuyodur ,kızlarım etrafımda olucak diye
kilo olayınıda takma tatlım ,iki can taşıyosun ,ye bence sağlıklı şeyler beslemen lazım miniklerini
rahimle ilgi tehlikenınde geçmiş olmasına çok sevindim canım
doğum anına kadar başka bı sıkıntın olmasın inşallah
mavişlerde giyinilicek desene ,olsun gıyınsınler cabucak buyucekler zaten 1-2 giydir ,3 .gıydırmen mumkun değil
herkes bana bunu söyluyor ,bakalım görücez kısmetse
eşinde alem adam he ,kız nıye aldırmadın benımkıne ben elllerımle aldımda verdim ,buyuklerınden herıf evlendıkten 1 hafta sonra almıstım sanırımgünaydın canım...
dün doktor kız dedi eşimde ama ben burdan çıkınca helikopter alacaktım dedi. doktorda oğluna mı alacaktın dedi. yok kendime eda çocuk isterse alınacak diye aldırmadı kızlar istermi ki helikopteri dedi biraz bozuldum açıkcası adam gizliden gizliye erkek mi istiyormuş nedir :44:
annem ve kayın validem üzülme kız daha iyi gibi teselliler verdiler... eşime sordum hayırdır erkek mi istiyordunuz niye herkes böyle diyor diye hani 1 erkek 1 kız olsun diye dua ettiler ya ikisini de tadalım diye ondan dedi... bende yıllarca rüyalarımda doğurduğum oğlan çocuğundan sonra 2 tane kız fikrine biraz şok oldum olmadım dersem yalan olur ama bebişin cinsiyetine değilde rüyalarıma yoğunlaştım şimdi onca gerçek gibi rüya tutmadıysa gördüğüm diğer rüyalarında çok etkisinde kalmamam gerekiyorbir rüyamda da bebişin kafasını hissediyordum düşecek gibiydi ayakları yapışmış olarak doğmuştu filan inşallah bu rüyada tutmaz
düşündükçe çok hoşuma gider oldu ama 2 kız... eşime espri yapıyorum annemde bize yerleşirse bebişler için, ay kocacım şimdi sen 4 hatunun içinde mi kalıcan diyorum
kilo olayı takılmayacak gibi değil bir sonraki ay diyetisyene şutlanma ihtimalim varneyse yürüyüş bandı izni aldım dikmeye de gerek yoksa eh yürüyeyim bari... annemde sağolsun her aradığımda içimi rahatlatıyor 5 ayda 10 kg aldıysam geriye 3 ay kaldı onu da 5-6 kilo alarak atlatsam aslında iyi gidiyorum dedim 'bak annem dedi dersin bundan sonra çok hızlı kilo alacaksın inşallah kendini kaldırabilirsin' dedi bu kadnın motivasyonu dehşet onla konuşmadan hazırladıydım kepekli yoğurdumu ama pek yemeye hevesim yoktu bu cümleleri ettikten sonra bir çırpıda yedim yoğurdu
eşime de en kısa zamanda helikopter almak farz oldu onca zaman hayır çocuklar isterse alınacak diyip acaba boşa mı üzdüm onu bilemedim. ben erkek olup o isteyecek demedim ki sadece sen çocukmusun çocuk olsun onlar istesin demek istiyordum :26:
Selam kizceler naparsiniz
Valla yirttiniz bu sene oruçtan iyisiniz he
Neyse siz sonra borçlarinizi tutarken bende iyi olcam
Simdiden hayirli Ramazanlar herkese, Rabbim saglikli sihhatli ve cabuk geçen bir Ramazan nasip etsin insallah
Cabuk geçmesini tedavi için olan sabirsizligimdan dolayi istiyorum
napıyon ggıııı:)
bu sene oruç size farz anam:)
bu sene gebelık seneye emziklık falan derken o biriken borçlar öde öde bitmez:)
tedavı baslangıcı agustostu demı canımmm
valla su gibi akıp gececek ramzzanÇ:)
benım kayınvalıdenın dediği gibi:)
hatun seker hastası oruc tutmuyo,gecen yıl dıyokı ay bu sene ramazanda pek hızlı,pek kolay gecti:)
kopmuştuk:)
Napim giii iste yok oyle dolaniyorum içim daraldi kötü haberleri okuya okuyaHiç kolay degil tüp bebek olayi tirsmaya basladim
Yok kuzum agustos 25 tedavinin ilk günü Allahin izniyle
Ayyy ne seker kayinvalideymis o öyle hem tutmuyor orucu hemde cabuk geçti diyor
Senin diyetisyen elti napiyor deli ediyor mu seni
yok be henuz eltı adayı oldugu içinmidir yoksa ıyı bı kız oldugu içinmidir bılmem ama gayet sevecen tatlı bı kız...
cok sık bıraraya gelemıyoruz zaten geldıgımızdede dialogumuz güzel gecıyo
arıyo soruyo arada bir falann..:)
abla dıyo bana:)
hıc kotu haberlerı okuyuıpta kendını olumsuza şartlama
ınsan psıkolojısı hakkaten tam sopalık bişey
ben korunmayı bıraktıgımın 2.ayında bunalıma girmiştim olmuyo olmayaca diye
doktor dedı 1 sene bunun süresi
ben volkanıda yolladım git baktır kendıne diye..
halbukı 1 sene beklemek lazım sonrasında bişeyler yapmak lazım
zaten senın 1 senen bıle dolmamıs olabılır,ama yenı baslayacagın bi olaya karamsar baslama
bak edadan güzel haberler geldı,melekten güzel haberler geldı..
ya bıde hersey kısmett,hamıle kalmakta mesele degıl hep diyorum
gecen musterı geldı yanıma dün dogacaktı bebegım dıyo aglıyo hungur hungur
sorunsuz giden hamılelık 7, ayında bebek öldü
bakıyolar bebek sapasaglam hangı organdan kaynaklı dıye bıyopsıye yollayalım dıyolar
kız ıstemıyo parcalamayın öldü zaten diye..
yanı anlayacagın hersey kısmet bu hayatta,,
gecen burda bı kadının yazısını okudum 5 aylık bebegım melek oldu dıye dedım heralde gebelıkte kaybettı
dogurmus 5 aylık bebek uyurken ters dönüp ölmüş
hadi bakalımmm napacaksınn,
oyuzden hep hayırlısı için dua etmek lazımmm
rahat ol,teslım ol tevekkül ol
allah hiçbir zaman yanılmaz,hata yapmaz..
vardır bir bildiği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?