- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
kız zz demek siz burdasınız. sizi gebertcem. nerdesiniz siz be zilliler.
ne kadardır arıyorum ben sizi. neysehadi bakalım geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ben de bugün itibariyle yeniden diyete başlıyorum yafrular. bu sabah 78 kiloydum. sinir oluyorum kendi kendime.
10 kg vermek için tam iki ayım var yafrular. iki ay sonra yani 9 günlük kurban bayramında denizli de memleketimde olacağım ve ben o zamana kadar fıstık gibi olmak istiyorum inşallah. bugün itibariyle spor sağlıklı beslenme başlasın yeniden. hadi bakalım gazamız mübarek olsun.
glelelim bayramda ne yaptığıma. bi güzel denizliye memleketime gittim yedim içdim baklavalar vs ohh neler neler
gram kilo almadığım için mutluyum. almışımdır bi kaç kilo diyordum ama almamışım. bütün kuzenlerim akrabalarım harika bi bayramdı benim için.sadece eşim yanımda değildi çünkü onun izni yoktu. olsun buna da şükür. kurban da onu götürcem inşallah.
kızlar ya sizce ben 2 ayda 10 kg verebilir miyim ki?
melekcim hoşgeldin

bende bu sabah 78,8 çıktım maalesef,en son tatile gitmeden önce 73,8 dim,tam 5 kg artıdayım,bugün itibariyle dukana başladım inş.haftayada spora başlıcam,melekcim son aldığımız kilolar yerleşmemiş kilolar olduğu için bence çabuk gider,2 yda 10 kg bence verirsin