- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
Günaydin kizlar hayirli cumalar
Bildirimim:
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.2100 gramcikkkkk
Selam Aylin hosgeldinnn, öncelikle nisanin hayirli olsun umarim istedigin gibi bir gelinde olursun
Bu fotograftaki sen misin?
Bende kendimi tanitayim ismim çigdem, fransada yasiyorum hatta almanyaya sinirdayiz komsu bile olabiliriz senle almanyada nerdensin
1 buçuk senelik evliyimprogram yazilimcisi olarak bi sirkette calisiyorum veee
166 boyunda 65 kiloyum kalori sayimiyla yediklerime dikkat ediyorumher ne kadar basaririm bilemem ama
Geçen sene evlendikten sonra 68leri gördüm ve 1inci takima basladim ordada bu grubu cok güzel tutturduk yarisma bize uymadigindan ayrilip kendi grubumuzu kurdukminik ailemizle mutluyuz burda dimi kizlar
HARIKA HARIKA HARIKASIN NESLIM MASALLAH SANA![]()
ayyyy süpersin valla tü tü tü![]()
dikkat et lisenin hocalari okuldan kaçmissin diye önünü kesmesin![]()
selam mıllett
bugun bol düşünceli bigün oldu benım için sabahtan beri,
oncelıkle volkanın işten cıkmasının amacı farklı bir iş yapma düşüncesiydi
iş saglıgı ve uzmanı olmak ıcın mevcut işiden ayrılması lazımdı tazmınatıda alabılecek bi dönem gelmişken cıktı
sımdı kulvarını degıstırıyo hakkında hayırlısı ınsallah,,
sonrasında benım 75 2012 kpss puanım vardı,bu tercıh donemınde dur bı denıyım puanlar okadar düşmez ama şans dedım..
18 tercıh yaptım,beyoglu sgk mudurlugunda veri işletmenliği yazıp,memurluk kadrosunu nasıl olduysa atlamışım
ve o memurluk kadrosu 68 ile kapatmışşsabah gordum yıkıldım..
bugun burda son günüm olabılırdı ama kısmett...
temmuzdakı sınava yogunlaşmam için hırs oldu bu bana...
bide diyet konusunda hernekadar ıyı gıdıyo olsamda spora bı türlü adapte olamadımbu aralar,hep bişey çıktı ben motıve olamadım vs..
bide bu aralık ayı cok yogun gececek hem benım için hem aileler için vs..
oyuzden sporu aksatsam bıle dıyetı bırakmamam lazım eger bıdaha kaçarsa ipin ucu,nasıl yakalarım bılmıyorum...
aylın gelmış,hoşgelsdın canım nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın..
neslım süpersın balımm harıka gidiyosun maşallah azmıne hayranımm
çigdemcım sende cok zorlama kendını sırf sporla mevcudunu koru yeter bence ama cok zayıflamak ıstıyosanda o kuruyemışlere bi bay bay et artıkın:)
esram volkanla ilgilide senle ilgilide herşeyin hayırlısı olsun canım,iş sağlığı uzmanı sanırım artık işyerlerinde mecburi olucak,o yüzden önü açık bi kulvar,inş.istediği şekilde olur
kpss ile ilgilide bizde dün akşa aynı şeyi yaşadık,benimde eltim bi kaç senedir şansını deniyo ama olmuyo maalesef,(onunda adı esra)
72 puanı var,genelde 85 üstü kapatmış istediği yerler ama bi baktık ankara sgk 66 ile almış,biz tabi şokk