oh oh . afiyetler olsun . muhlamayı kahvaltıya yapıyorum . pazar kahvaltısına . eşim ve kızım seviyorum . oğlanlar da yiyor ama ucundan .
of tek öğünle nasıl 120 olmuşsun şaşkınım .
iki öğün beslenme benim açımdan ancak geç kalktığımız dönemlerde olur diye düşünüyorum .
evliliğin ilk yıllarında çalışmazken ve çocuksuzken .
eşim işe giderdi . ben yatardım . yuvarlanırdım yatakta
öğlen gibi kalkıp kahvlaltı yapar . sonra bi dışarı marketlere çıkar turlayıp eve dönerdim . sonra akşam yemeği. saat 6 da falan .
ama bu sabah erken uyandım . saat çalmadan . 05.55 di saat .
normalde 06.25 e kurulu saatim .
şimdi kalktım nasıl iki öğün yapayım . yapana maşallah . tebrik ederim . süper diyorum .
ama benim bünye hızlı çalışıyor biraz da . akşam yemeğini de 6 da yemişim . o da ot çöp , sebze oluyor genellikle öyle sağlam şeyler yemiyorum çoğu insana göre. damak zevkim bu yönde. sebze seviyorum .
neyse öyle olunca acıkmış oluyorum .
kahvaltı yapamıyorum malesef .
fındık , fıstık atıyorum ağzıma. çünkü koşturmacam çok .
1 saat sürekli ekşın halinde bi şeyler hazırlıyorm. beslenme. matara. kahvaltı . öğlen için yemek .
bunca şeyin arasında malesef kendime kahvaltı yok .
1 avuç fıstık . ya da bazen o bile olmuyor .
işe gelince bi şeyler yiyorum .
aslında hani öğlene kadar atıştırmalıklarla geçiyor .
1 elma ve 1 avuç (fıstık, fındık ya da leblebi gibi )
asıl şöyle oturup yediğim öğün öğlen .
sonra yine çay , kahve , bitki çayı , su
akşam yine sebze yemeği büyük çoğunlukla. bazen tavada bol pırasalı 1 yumurtalı omlet . bazen domatesli 1 yumurtalı omlet . ya da soğanlı 1 yumurtalı omlet gibi oluyor .
benim beslenme yıllar yılı bu şekilde.
memnunum halimden . benim tempo yoğun biraz . ev temposu çok acayip .
çocuklarım kavga eder . ağlar. kız mızıkçılık yapar .
dün insan vucudu var . konuşan . onu almış lavaboda yıkıyor . çalışmıyor artık tabi. kalorifere koydum kurur diye . bakalım akşam konuşur yine belki. organlar ve tıbbi terimler üzerine bi şey .
ortanca dün bi şeyi söktü . içini çıkarmış komple . dağıtmış . koparmış kabloları . daha bi cacık olmaz ondan . çöp . ki önemli bi şeydi benim için . ama iste sinirim de sık zıpladığından kaloriyi harcıyor beyin , nabız vs .
şimdi havalar ısınıyor . bizim park olayımız olur .
işten gelip eve girdikten kısa süre sonra çıkıyoruz dışarı
yazın 3-4 saat kadar sonra eve dönüş
çok yoğun yazın .
bana da iyi geliyor yazın dışarısı. komşularım arkadaşlarım hep parkta. etrafta . sürekli bi muhabbet var . ben de fazla sosyal varlığım . konuşmayı seviyorum vs . böyle bizim tempo . iyi hoş . Allah sağlık versin de tempo da olsa hallederiz Allah ın izniyle.