tamamdır o ıs bende :)nisam boyamak tan vazgeçtim ama kesim günlerinde hatirlatirsan super olur bide sac bakımı günlerinde de bugun bakim yapın falan derseniz oda süper olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır o ıs bende :)nisam boyamak tan vazgeçtim ama kesim günlerinde hatirlatirsan super olur bide sac bakımı günlerinde de bugun bakim yapın falan derseniz oda süper olur![]()
bitanesin gelsin bakimlartamamdır o ıs bende :)
3 doors un bu sarkısını cok severım :)Gençlik değil sadece ben hala açar dinlerim ama pantera falan daha az dinliyorum artık belli şarkıdan sonra kafa kaldırmıyordaha soft gruplara geçtim. Alter bridge var yenilerden sayılır güzel söylüyor eddie weder a benziyor hafiften sesi black bird diye şarkısı güzel tavsiye ederim.
Nickelback bir de ne kadar dinlesem sıkılmam adamın o çatallı sesi beni benden alır. Soft olarak yani eski metallere göre rock a geçiş olarak birde 3 door down güzel.
3 doors un bu sarkısını cok severım :)
3 doors un bu sarkısını cok severım :)
Tebrikler lingenciiimKızlar zeka ve uygunluk testini geçtim çok iyi bir okula başlayacağım eylülde kabul kağıdım geldi, dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize![]()
bombastiğim bombastiksin bombastiğiz
metallica da severdım ben ne dınlerdım
soyleyecegım ınanmazsın lıse zamanım benım sol kasımda pıercıng vardıkulaklarım kıkırdaklar komple kupe
sımdıkı stıletto hallerıme bakma
zombie
roxette
bu sarkıyı sevecekmısın bak bakalım
Ben sanayide hala bunları dinliyorum benim için mazi sayılmaz bunlarkızlar ıcınızde neler saklıyormussunuz yaaa ınanamıyorum sıze
burdan bakınca hepımız hanım hanımcık duruyoruz meger hepımız zamanında kafa sallamısız![]()